Yeni E Serisi Yakalandı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
T1dpbI.jpg


Vücut hatlarını gizleyen bir giysi ile kameralara yakalanan bu ünlü, 2016 model Mercedes-Benz E Class (W213)

Mercedes-Benz inatçı bir biçimde yeni nesil E Serisini çok sıkı saklıyor, ama kamuflajlı da olsa modelin şu andaki C ve S Serisine benzerliği dikkat çekiyor. Yeni E Serisinde kardeşi C serisinde kullanılan MRA platformu kullanılacak, ve bu platform E serisini 150 kg hafifleterek selefinden daha geniş olmasını sağlayacak.

Yeni nesil E’nin üzerindeki örtüyü, Ocak ayında yapılacak olan Detroit’teki NAIAS otomobil fuarında kaldıracağı tahmin ediliyor. Örtünün altından nasıl bir tasarım çıkacağı kadar kaputun altındaki motorların da merak edildiği yeni nesil E Serisinde altı farklı motor seçeneği olacağı söyleniyor. Kuşkusuzca ülkemizde en çok aranan motor olan 1.6 litrelik dizel motor, E segment modellerde ilk defa Mercedes-Benz E Class’ta kullanılacak. 122 beygir güç üreten bu motora ilaveten 2.0 litrelik motorların hibrit sistemine kavuşacağı da biliniyor.

Dieter Zetsche’nin aktardıklarına göre, otonom sürüş teknolojisinin eli kulağında ve yeni nesil E serisiyle birlikte sürücülerin karşısına çıkacak. Bu teknoloji otomobilin otomatik bir pilot tarafından belirli bir hızda sürülmesine, fren yapmasına, şerit değiştirmesine, ve hatta sürücü desteği olmadan sollama yapabilmesine olanak sağlayacak.

Sedan modelin yanı sıra, wagon, coupe, cabrio ve daha uzun olan sedan seçeneği de satışa sunulacak. Yeni nesil E’nin şüphesiz, 1.6 litre hacmindeki dizel üniteyle birlikte ülkemizde nasıl bir satış başarısı yakalayacağı şimdiden merak konusu.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Kamufle başarılı diyebilirim sadece... :)
 

Üst Alt