Vw Passat Alltrack 2015 Özellikleri Duyuruldu

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Volkswagen Passat Alltrack,örtüsünü Cenevre'de kaldıracak.

d31xuJ.jpg


Alman otomobil firmasının en çok tercih edilen modellerinden biri olan Passat'ın alltrack versiyonun özellikleri paylaşıldı.

Passat Variant ile benzer özellikleri varmış gibi gözükse de 27.5 mm yüksekliğe sahip farları ile dikkat çeken Vw Passat Alltrack 2015,kendisini daha dinamik ve sert gösteren yenilenmiş ön ve arka tamponlar ile gelecek.Ayrıca kapı altlarında kullanılan çamurluklar ile de görüntüsünü sertleştiren Vw,zorlu araziler ve kış koşulları için çekilk koruma jantları kullanmış.

İstendiği zaman önden çeker istendiği zaman 4 çeker olarak kullanbilen Vw Passat Alltrack 2015,Off Road sürüş seçeği ile de zorlu yollar için sürüş kolaylığı sağlıyor.

Kaputunun altında ise çok değişik yapmayan Volkswagen,Varriant ile aynı üniteleri kullanmış.1.4 litrelik (150 hp) ve 2.0 litrelik (220 hp) benzinli motorlara sahip olan Vw Passat Alltrack 2015,dizel cephesinde ise 2.0 litrelik (150hp,190 hp,240 hp) 3 seçenek sunuyor.

SXfCdh.jpg

jc7JmZ.jpg

5YIVoU.jpg
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Tasarım çizgileri aynı gibi duruyor ama gözüme hoş geldi, eski klasik SW çizgilerini taşıyor gibi belki ondan
 

chaos

Katılımcı
Mesajlar
349
Konum
Ankara
Araç Markası
Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Kırmızı - Sedan
Yeni Passat'ın arka tasarımını bir ben mi sevmedim yahu. Oyuncak gibi duruyor resmen. Genel anlamda da hoşlamıyorum tasarımlarından ama yeni passat şimdiye kadar ki en kötü tasarım bence.
 

st4lk3r

Katılımcı
Mesajlar
156
Konum
Erzurum (Göçebe)
Şu konsolu boydan boya ikiye ayıran havalandırma kanalı görünümlü zımbırtı nedir Allah aşkına. Eskiden o kısma mazlemeden kaçıp plastiğe aluminyum görüntüsü veriyorlardı şimdi iyice azıtmışlar :)
 

Üst Alt