Volkswagen, Hileli Araç Sahiplerine Nakit Ödeme Yapacak!

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Volkswagen emisyon skandalından sonra bozulan imajını düzeltmek için çalışmalara başladı.

Volkswagen geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan emisyon skandalından sonra ciddi bir güven problemi yaşayacağının zaten farkındaydı.Volkswagen zaten bunu geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamayla da belirtmiş, tüketicilerinin güvenini yeniden kazanmak için her şeyi yapacaklarını dile getirmişti. Volkswagen bu anlamda çalışmalara hileli araçlarını geri çağırarak başlamıştı.

Volkswagen şimdi ise emisyon skandalından etkilenen araç sahiplerine farklı miktarlarda hediye çekleri verme kararı aldı. Gelen bilgilere göre, bu skandaldan etkilenen araç sahiplerinetoplamda 1000 dolara yakın hediye çeki verilecek. Bunların yanında aynı araç sahiplerine 3 yıl boyunca ücretsiz yol yardımı da verilecek.

Öte yandan ilk olarak ABD'deki hileli araç sahiplerine verilecek olan bu hediye çekleri sonrasında da Avrupa'daki araç sahiplerine verilecek. Volkswagen bu işlem için ise özel bir internet sayfasını hizmete alacak. Araç sahipleri de kendileriyle ilgili bilgileri doldurarak hediye çeklerini talep edebilecekler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
Benim anladığım,

tostogen "Hırsız, sahtekar, dolandırıcıyız sizden haketmediğimiz paraları çaldık ama çaldığımız paralardan sizede sus payı veriyoruz o yüzden bize güvenebilirsiniz. Para kaybetmektense çok az para kaybetmeyi tercih ediriz..."
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,830
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Şunu planlamış olsalardı, "hah tamam, bu insanlar hata yaptı ve düzeltmek için kararlı" derdim...

Hileli program barındıran araçları; hakem bir heyetin belirleyeceği ortalama bir rakama geri alıyoruz deselerdi her şey tersine dönmeye başlardı... Biraz değil, bir çok para kaybederlerdi ama belki itibarları düzelmeye başlardı...

Ama hala daha; biz çaldık, çırptık, yalan söyledik ama hele bi sorun niye? Modunda çabaları tarafsız insanların gözünde erimelerine sebebiyet veriyor. Ki; ben bu firmayı çocukluğumdan gelen sempati ile seviyordum...
 

Üst Alt