V2 İstanbul Kupası Hızlı Başladı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
V2 İstanbul Kupası 2015, Körfez Yarış Pisti’nde yapılan yarış ile başladı.

Lfz9uC.jpg


V2 İstanbul Kupası 2015, Körfez Yarış Pisti’nde yapılan yarış ile başladı. Türkiye’nin yarış otomobili VOLKICAR ile uygun şartlarda yarışma ve otomobil sporlarının zevkine varma şansı yakalayan 20 isim kıyasıya mücadele etti. 34 Spor Kulübü tarafından organize edilen yarışın ilk ayağını 16 yaşındaki Ali Türkkan kazandı.

GENÇLER PODYUMU DOMİNE ETTİ

Otomobil sporlarına başlamak ve motorsporları ile tanışmak isteyen amatör pilotların ilk tercihi yine VOLKICAR oldu. Uygun bütçelerle sürüş keyfi ve mücadelenin yüksek olduğu bu kupaya 20 isim kayıt yaptırdı.

22 Şubat Pazar günü antrenmanlar ile güne başlayan pilotlar güzel havanın da etkisi ile kalabalık bir seyircinin önünde yarıştılar. Finalde ikinci sıradan start alan Ali Türkkan (16) sıralamaların en hızlısı Ayhancan Güven’i (17) geride bırakarak yarışı ilk sırada tamamladı. Ayhancan’ın ikinci olduğu yarışta podyumun son basamağında Emre Hasbay (19) yer aldı.

PARA ÖDÜLÜ KAZANMA FIRSATI

V2 Challenge’da şampiyona sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Şampiyona da birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.

VOLKICAR WORKSHOP

V2’de yarışmaya başlamadan önce VOLKICAR’la sürüş deneyimi gerçekleştirmek için VOLKICAR workshoplara katılabilirsiniz. Volkan Işık Akademi tarafından, Volkan Işık Arena’da düzenlenen VOLKICAR workshoplar yarım gün sürüyor. Dersler VOLKICAR ile ilgili bilgilendirmeyle başlayıp pratik eğitimler ile devam ediyor.

V2 İstanbul Kupası 1 Mart Pazar günü yapılacak ikinci yarış ile devam edecek.

V2 Challenge Yarış Tarihleri

22 Şubat Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti

1 Mart Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti

8 Mart Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti
 

Üst Alt