TRW Ürün Gamı Genişliyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Consumer Electronics Show (CES), Las Vegas - TRW, 2015 Uluslararası CES fuarında elektronik ürün grubundaki genişlemeye ve özellikle Otomatikleşmiş Araç ekibindeki büyümeye dikkat çekti.

TRW Küresel Elektronik Bölümü Başkan Yardımcısı Tolga Oal bu konuda şunları söyledi: "Otomatikleşmiş fonksiyonlar, sektörümüzün gündem sıralamasında en başlarda yer alıyor. Bunun için sensör, denetleyici ve uyarıcılar arasında artan seviyede bir entegrasyon gerekiyor. Bu alanlarda müşterilerimize daha etkili çözümler sunabilmek için organizasyon yapımızı yeniden düzenledik."
Oal sözlerini şöyle tamamlıyor: " Avrupa , Kuzey Amerika ve Japonya’daki müşterilerimizin artan ürün geliştirme taleplerini karşılamak için otomatikleşmiş araç mühendislik ekibimizi 2015'te iki katına çıkarıyoruz. Bunun yanı sıra daha fazla mühendis ve teknisyeni işe alarak şirketimizin sürücü yardım sistemleri ürün portföyündeki genel büyümeyi de desteklemeyi amaçlıyoruz.”

Bu gelişmelere ilave olarak TRW aktif güvenlik sistemlerine yakın zamanda Brain Loh isminde yeni bir Başkan Yardımcısı atandı. Kendisi tüm DAS (Sürücü Yardım Sistemi) sensörlerinden, ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi)'lardan ve Otomatikleşmiş Araç stratejisi ve uygulamasından sorumlu olacak. Ayrıca TRW, Dr. Hans-Gerd Krekels'i de Aktif Güvenlik Mühendisliği Direktörlüğü pozisyonuna atadı. Krekels bu pozisyonda DAS sensörleri ve ECU denetleyicileri ile otomatikleşmiş sürüş için gerekli yazılımlardan sorumlu olacak.

TRW'nin elektronik alanındaki büyümesi, dünya genelinde 650'den fazla mühendis ve teknisyenin işe alınması ile son üç yıl içerisinde ivme kazandı. Bu kişilerin büyük bir kısmı Kuzey Amerika ve Avrupa'daki teknik merkezlerde, gelişmiş radar ve kamera teknolojilerinin geliştirilmesinde görev alıyor.
 

Üst Alt