Toyota, Apple ve Google ile Anlaşamadı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Dünyanın en büyük otomobil üreticisi olan Toyota, Apple ve Google'ın araç içi yazılımlarını kullanmayı reddetti. İşte Toyota'nın anlaşmamasının nedeni.

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Toyota, Apple ve Google'ın araç içi yazılımlarını kullanmayı reddetti. Apple ve Google'ın en büyük karı elde edecekleri Japon üretici, şimdilik hiçbir markanın araç içi yazılımlarını kullanmayacağını açıkladı.

Google ve Apple'ın anlaşmak için kıyasıya rekabet ettiği marka, iki yazılım devinin teklifini de hiçbir açık kapı bırakmadan reddetti. The New York Times'a konuşan Toyota yöneticilerinden John Hanson, kendi özel araç içi yazılımlarını kullanmaya devam edeceklerini açıkladı.

Şu an için hiçbir marka ile anlaşmanın düşünülmediği, açıklamada açık bir dille belirtilirken, Toyota'nın arka planda yazılım planları olması ihtimali de ortaya çıktı. En çok araba satan markalardan biri olması nedeniyle kendi araçlarında kendi güvenilir yazılımını kullanacağı tahmin edilen Toyota'nın ileriye dönük yazılımsal planları da olabilir.

Özellikle pek çok güçlü otomobil üreticisi, Apple ve Google'ın araç içi yazılımlarını kullanmaya karar vermişken, Toyota'nın rekabet açısından nasıl bir adım atacağıysa büyük merak konusu.

Bakalım önümüzdeki yıllarda Toyota herhangi bir araç içi yazılım tanıtacak mı, yoksa Apple ya da Google'ın araç içi yazılımlarını kullanmayı kabul mü edecek?
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
52,009
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Biz proje üretip çekik gözlü gardaşlara sunalım... Alışılmışa meydan okuyan girişimciler arıyordur arkidişle... :D
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,951
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
Koskoca Toyota kendi yazılımını yapsın zaten :) Keyif için süperspor otomobil üreten adamlar bunlar :p
 

Üst Alt