Tesla İkinci Elden Pazara Girdi

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Distribütörlüğü olmayan elektrikli Tesla ikinci el araç olarak Türkiye pazarında yerini aldı.

Lüks elektrikli araç denilince akla gelen ilk marka Tesla, henüz Türkiye pazarına girmeden sahibinden.com üzerinden Türk müşterileriyle buluşuyor. Tesla’nın sahibinden.com’daki satış fiyatı 145 bin ile 197 bin Euro arasında değişiyor.

Tesla çok kısa sürede şarj olabilen ve uzun mesafeler yol alabilen üstün performanslı elektrikli araçlar üretiyor. Örneğin, dünyada da en çok satışı gerçekleşen ve sahibinden.com’daki ilanların da tamamını oluşturan Tesla Model S, bir kez şarj olduktan sonra 426 km boyunca yol alabiliyor.

Benzinli bir araca oranla enerji maliyetlerini ortalama 5’te 1 oranında azaltan Tesla Model S, otopilot özelliği, ileri güvenlik sistemleri ve farklı donanımı ile bazı otoritelerce otomotiv tarihinin en kusursuz aracı olarak da gösteriliyor.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,970
Konum
Mudanya
Güzel haber bunlar, inşallah kısa sürede çok sayıya ulaşır ki ikinci elde makul fiyatlarda sahip olunabilir.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,997
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Ben bu aracın yakın vadede alınabilir rakamlarda piyasada olacağına inanmıyorum... Bi Ali Ağaoğlu kolleksiyonunda yer alır o ayrı...
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,997
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Tesla Motors araçlarını aracı olmadan ilk elden kendisi satıyor, buna ilave olarak 2.el Tesla araçları da kendi bünyesinde satma kararı veren şirket, ilk olarak ABD ve Kanada da bu uygulamayı Web sayfası üzerinden hayata geçirdi...

Şimdilik açılan ikinci el sayfasında fiyatlar sıfır araçlara göre çok da uygun gözükmese de mağazanın yeni olması ve piyasada çok fazla ikinci el Tesla araç satıcısının olamaması fiyatları yukarı çekiyor. Ancak sistemin yaygın şekilde kullanılmasıyla ve daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmesiyle fiyatlar da düşebilir.
 

Üst Alt