Tanner Foust'dan VW Passat Bazlı Drift Makinesi

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Tanner Foust, Volkswagen Passat bazlı yeni drift makinesini tanıttı.

6awu0q.jpg


Formula Drift’te kullanılmak üzere geliştirilen otomobilin dışı Rockstar grafikleri ve APR Performance arka kanat dışında standart modelle neredeyse aynı. Otomobili yere bağlayan lastiklerde ise seçim Nitto NT05 yüksek performans lastiklerinden yana kullanılmış, ve bu lastikler 5 kollu KMC jantları sarıyor.

KA1AiU.jpg


Otomobilin dıştan neredeyse standart olmasına aldanmamak gerek çünkü bizi içeride Recaro koltuklar ve Sparco direksiyon karşılıyor. Aynı zamanda krom-molibden alaşımı bir rollcage ve Plex SDM-500 dijital kadranlar kullanılan iç mekanda standart Passat’tan eser yok. Güç konusuna geldiğimizde ise otomobil, bir Passat olması sebebiyle görenleri gerçekten şaşırtıyor. Otomobilde görev yapan motor 7.3 litre (450 kübik inç) hacminde bir V8. Standart haliyle 700 HP üretebilen motor, nitro katkısıyla tam 900 HP güç üretebiliyor. Gücünü yere arka tekerlekler vasıtasıyla ileten otomobilin şanzımanı ise G-Force tarafından geliştirilen 4 ileri bir ünite.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,837
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
900 tane beygir mi?? Kışkırtıcı... :)
 

Adem Usta

Mazda Ekinci Özel Servis
Mesajlar
1,091
Konum
İstanbul
valla insanoglu yapıyor 7.3 litre V.8 rolanti sesi bile yeter bu aracın 900 hb uçuşa hazır bir makina bir kanadı eksik ..
 

Üst Alt