Suzuki Baleno’dan İki Yeni Görsel

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Suzuki, yepyeni hatchback modeli Baleno’yu gösteren iki yeni fotoğraf paylaştı.

Ön tasarıma yoğunlaşan görsellerde modelin Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan iK-2 konseptinden çok da uzak olmadığını görüyoruz. Konseptteki abartılı tampon detayları ve farlar uygun fiyatlı bir hatchback modelinden bekleneceği üzere biraz daha temizlenip toparlanmış.

Baleno modeliyle kompakt kelimesini sürekli yanyana kullanan Japon üretici henüz kesin bir bilgi paylaşmasa da, aracın konseptte görülen ve daha çok süpermini olarak tanımlanabilecek 4023 mm’lik uzunluk, 1920 mm’lik genişlik, 1450 mm’lik yükseklik ve 2520 mm’lik dingil açıklığı değerlerini üretim versiyonuna taşıyacağı söyleniyor. İç mekanın da geniş ve pratik olması bekleniyor ancak henüz kabini görebilmiş değiliz.

Gücünü yeni geliştirilen direkt enjeksiyonlu turboşarjlı 1.0 litrelik BOOSTERJET motordan alacak kompakt aracın güç figürlerinin adından bekleneceği üzere yüksek değil daha çok ekonomik tarafta olacağı öngörülüyor. Suzuki’nin Smart Hybrid Vehicle (SHVS) adını verdiği yeni bir sisteme yer verecek Baleno, entegre marş motoruyla motora yardımcı olacak. Olabildiğince hafif parçalardan üretilecek model için Suzuki, “dinamik performans beklentileri”ni karşılayacak ancak aynı zamanda yüksek yakıt tasarrufu sağlayacak bir araç tanımını yapıyor.

Resmi tanıtımı 15 Eylül’de Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yapılacak Suzuki Baleno, önümüzdeki ilkbaharda Avrupa satışlarına başlayacak.

9HcFl3.jpg

XZzYyG.jpg
 

Üst Alt