Subaru Outback 2015 Türkiye Yollarında

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Subaru,Forester modeli ile birlikte Outback modelini de satışa çıkardı.

Yeni Outback, daha şık bir ön ızgara tasarımı, daha büyük sis farları, yeni ön farlar ve yeniden tasarlanmış bir ön tampona sahip. Yeni Outback çevreye duyarlı boxer dizel motoru, EyeSight sürüş destek teknolojisi ve artan sürüş kalitesi ile temel özelliklerini fonksiyonel değerlerin ötesine taşıyor.

Outback, binek araç konforunu SUV araçların sahip olduğu uzun mesafe ve yük taşıma kabiliyetleri ile birleştirerek tüm dünyadaki sürücülerin kalbini kazanmış. Yeni Outback birinci sınıf bir crossover modelinde yer alan gelişmiş tasarım özelliklerini bir araya getiriyor ve yenilenmiş dış dizaynı, geliştirilmiş iç tasarımı ve daha da iyileştirilmiş sürüş konforuyla öne çıkıyor. 2.0 litrelik turbo dizel versiyonları ile Türkiye’de satışa sunulan yeni Outback, Lineartronik CVT şanzıman ve 2.0 litrelik dizel motora sahip “Premium” ve “Limited” versiyonlarıyla satışa sunuluyor.

Yeni Outback; Subaru’nun vazgeçilmezi olan karşılıklı-yatay yerleşimli Boxer Motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip 147 HP gücünde 2.0 litre turbo dizel motorlu CVT şanzımanıyla özellikle performans ve yol tutuşunda rakiplerini geride bırakıyor. Türkiye’de satışa sunulan 2.0 litre turbo dizel motor seçeneği, performanstan ödün vermeden yakıt tasarrufunu ön planda tutuyor.

Sürekli Simetrik Dört Çeker ve X-Mode

Tüm modellerde standart özellik olan Sürekli Simetrik Dört Çeker sistemi, EyeSight sürüş destek teknolojsi ve X-Mode sayesinde yeni Outback bugüne kadar ki en iyi donanımlı versiyon olmanın yanı sıra Avrupa’daki SUV modelleri arasında en güvenli yeniliklere sahip araç olarak da öne çıkıyor.

Yeni Outback, Subaru’nun benzersiz Sürekli Simetrik Dört Çeker sistemine ek olarak; optimize edilmiş entegre motor kontrolü, frenleme ve kaygan yüzeyler üzerinde çalışan diğer fonksiyonel özellikler ve olumsuz yol koşullarında sürüş performansını iyileştirme kabiliyetine sahip X-MODE teknolojisi ile de donatıldı. Yokuş İniş Kontrol ayarı, eğimli yollarda aracı düşük hızda tutarak sürücülerin gönül rahatlığıyla sürüşüne devam etmesini sağlıyor.

YENİ OUTBACK AWD 2.0 D CVT Premium Lineartronic 158.544 TL
YENİ OUTBACK AWD 2.0 D CVT Limited Lineartronic 171.673 TL
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
Dün akşam saatlerinde NTV'de Outback dizel versiyonunun Gökçeadada tanıtım ve test sürüşü vardı. Yarım saat kadar sürdü, oldukça faydalı güzel bir programdı.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Şimdi bitti, araç inceleme ve tanıtımından çok, araç motoru ve karakterisitiği hakkında güzel bilgiler veriyor.
 

Üst Alt