SQ5 TDI İspanya'yı Darmadağın Edecek

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
s2QfiY.jpg


Audi İspanya’da kızışan piyasa için özel versiyon bir SQ5 TDI’ı satışa çıkardı.

Herşeyiyle özel bir otomobil olan SQ5 TDI, en büyük farkını kaputun altında gösteriyor. 3 litrelik TDI motoru kullanan model, motorun standart halindeki 313 beygirin aksine 326 beygir üretiyor ve ayrıca 650 Nm lik tork değeri sunuyor. Bu güç değerleriyle 0’dan 100 km hıza 5.1 saniyede çıkan modelin son hızı 250 km/s olarak sınırlandırılmış. Böyle bir akselerasyon ve hız sunan modelin akla gelen son özelliği ekonomik olmasıdır heralde. Ancak buna ek olarak modelin sunduğu 100 km’de 6.6 litrelik tüketim kullanıcının yüzünü güldürüyor.

Bir diğer cezbedici özelliği ise modelin tasarımı. Modelde kullanılan 20 inçlik çok kollu alaşım jantlar, spor süspansiyon sistemi, siyah tavan rayları ve karartılmış camlar modelin sportif SUV kimliğinin gücüne güç katıyor.

Sadece görünüş olarak değil işlevsellik ve donanım olarak da dolu olan model, bulundurduğu bi-xenon farlar, otomatik far ve silecekler, park asistanı, otomatik klima, spor koltuklar ve 7 inçlik ekrana sahip eğlence sistemiyle birlikte neredeyse bir ‘gırtlak spec’ kıvamına geliyor.

Herşeyiyle özel olan ”SQ5 Competition”a Audi tarafından belirlenen fiyat etiketindeyse 74.790 Euro (84.950 USD) rakamını görüyoruz.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
52,008
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Turbo ile güç kazanımı nerelere çıkıyor... Şaşırtıcı...


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Üst Alt