Skoda R5 ile Kazanmaya Devam

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Skoda, yeni ralli otomobili Fabia R5 ile önemli zaferler kazanmaya devam ediyor. Bu kez Skoda’nın merkezinin yer aldığı Mlada Boleslav’da düzenlenen Bohemia Ralli’sinde Fabia R5, kendi evinde zafere ulaştı ve en yakın rakibine 51 sn fark atmayı başardı.

Çek Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan 42. Bohemia Ralli’sinde pilot Jan Kopecky ve co-pilot Pavel Dresler, Skoda’ya kendi evinde galibiyeti getirdi. Bu sayede Skoda markası, 2009’dan bu yana burada zaferi kimseye bırakmamış oldu. Kopecky bu rallide toplamda beşinci zaferini alırken Kopecky-Dresler ikilisi art arda üçüncü kez Bohemia Ralli’sinde zirveye çıktı. Skoda’nın yeni turbo dört çeker sürüşe sahip Fabia R5 otomobili, 12 etapta en iyi zamanı elde ederek dikkatleri bir kez daha üzerine topladı.

Bununla birlikte Avrupa Şampiyonu Esapekka Lappi ise diğer Fabia R5 ile yaşadığı lastik hasarı nedeniyle kaybettiği zamana karşın, genel sıralamada dördüncü olmayı başardı. Bu son zaferle birlikte şampiyonada liderliğini sürdüren Skoda, Bohemia Ralli’sini art arda altıncı kez kazanmış oldu. Skoda’nın sportif ve yeni tasarım dilini yansıtan Fabia baz alınarak üretilen Fabia R5, Fabia Super 2000’den devraldığı görevini başarıyla sürdürüyor.

D8gON7.jpg

3aB7nP.jpg

iGxhAp.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Ralli bir başka dünya... Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyor...
 

Üst Alt