Skoda Fabia En Güvenlisi

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Skoda'nın Fabia modeli kendi sınıfında en güvenli araç seçildi.



Üst sınıfa özgü güvenlik donanımlarıyla dikkat çeken üçüncü jenerasyon Skoda Fabia, 2014 yılında Euro NCAP çarpışma testlerinden en yüksek dereceyi elde etti. Euro NCAP testine katılan 14 küçük sınıf otomobilden beş yıldızı alan tek otomobil Skoda Fabia, 2014 yılında sınıfının en güvenli otomobili olmayı başardı.

Yetişkin, çocuk, yaya ve destek sistemleri gibi kategorilerin yer aldığı ve bağımsız uzmanlar tarafından gerçekleştirilen testler kapsamlı bir biçimde yapılıyor. Fabia sunduğu yenilikçi güvenlik sistemleriyle, sınıfında fark yaratacak özelliklere sahip olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Dört kategoride birden çarpışma testinden beş yıldız alan Fabia ile birlikte tüm Skoda modelleri NCAP beş yıldızına sahip olmuş oldu. Çoklu-Çarpışma Önleyici Fren sistemi, Şehiriçi Acil Fren Desteği, Sürücü Aktivite Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici, Şerit Asistanı, Akıllı Far Asistanı, Trafik Işığı Algılama Özelliği, Yokuş Kalkış Desteği, Elektronik Lastik Basınç Monitörü gibi donanımlar Fabia’nın bu başarısında ön plana çıkıyor.

Üçüncü jenerasyon Fabia dikkat çeken tasarımı, ekonomik motorları, hem konfor hem de güvenlik teknolojileriyle şimdiden büyük bir beğeni topladı. Tamamen yeni Skoda Fabia, Mart ayında Türkiye pazarında satılmaya başlanacak.
 

Üst Alt