Skoda Fabia 2015 Monte Carlo Versiyonu

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Skoda,Fabia 2015 modelinin özel bir versiyonunu Cenevre'de tanıtacak.

XaRPA7.jpg


3 martta başlayacak olan Cenevre Fuarı'nda tanıtılacak modellere bir tanesi daha ekledi.Skoda zaten hali hazırda Yeni 2015 Superb'i ve Octavi RS 230'u tanıtacakken şimdi bir de bu araçların yanına Skoda Fabia 2015 Monte Carlo Versiyonu'nu ekledi.

Kırmızı rengi ile dikkat çeken Skoda Fabia Monte Carlo,fuarda hem hatchback hem de Combi modelliri ile tanıtılacak.Normal Fabia'ya göre biraz daha sportif bir havaya bürünen Skoda Fabia Monte Carlo,spor süspansiyon ile satılacak.16 ve 17 inçlik alaşım jantlara sahip olan Skoda Fabia Monte Carlo,filmi camları ile gizemli bir havaya bürünmüş.Ayrıca iç bölümde döşeme deri ile kaplanmış ve kırmızı siyahlı dikişler kullanılmış.

IUPssE.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Fabia için başarılı bir çalışma olmuş... ;)
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #3
Skoda,Fabia'nın Monte Carlo versiyonunu İsviçre'de tanıttı.

Skoda,Cenevre'de Fabia modelinin özel bir versiyonu olan Monte Carlo'nun örtüsünü kaldırdı.Tasarımı ile Fabia'ya farklı bir hava kazandıran Skoda,modelin tasarımında çekici renkler ve keskin hatlar kullanmış.

16 ve17 inçlik jantlara sahip olan Fabia Monte Carlo'nun,dış tasarımınad kırmızı renk ile siyah renk kullanılmış.Bu iki renk arasındaki uyumu oldukça iyi yakalan Skoda,siyah cam tavan kullanmayı da ihmal etmemiş.

İç bölümde ise 3 kollu sportif bir deri direksiyona sahip olan Fabia Monte Carlo,spor koltukları ile de spor havasını elden bırakmamış.Standart Fabia'dan 15 mm daha yere yakında olan Monte Carlo'nun Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil

KqYCv0.jpg

iABno0.jpg

fAEp7d.jpg

7wicBX.jpg
 

Üst Alt