Seat Crossover Modeli İçin Testlere Başladı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Seat,crossover modeli çıkarmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İspanya'daki testler sırasında görüntülenen Seat'ın yeni crossoverı olacak olan model,kamuflajsız hali ile Leon'a benziyor diyebiliriz.Leon gövdesi üzerine tasarlanan bu model,yerden yüksekliği ve büyük jantları ile Leon modelinden biraz daha büyük bir araç olarak göze çarpıyor.

MQB platformu üzerine kurulması beklenen bu modelin,crossover segmentine uygun olması için plastik çerçevelerle tasarlanması bekleniyor.Şuan için çok fazla bilgi edinilemese de motor seçenekleri olarak 4 silindirli benzin ve dizel motorlar olacağı tahmin ediliyor.En büyük yenilik olarak ise bu modelin dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olması.

İlk olarak örtüsünü Eylül 2015'te düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılması beklenen modelin,2016 yılında satışa çıkması bekleniyor.
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #2
Seat’ın yeni SUV’u, tamamen kamufulajlı hali ile gece saatlerinde objektiflere yakalandı.

İspanyol markası Seat, 20V20 konsepti ile beraber Cenevre Otomobil Fuarı’nda resmi olarak yeni gelicek SUV modelini duyurmuştu.Üretimi önümüzdeki sene başlayacak olan modelin prototipinde, ilk bakışta 3 kapı var gibi görünse de üretim versiyonunda 5 kapı mevcut olacak.

4.2 milyar dolar yatım ile Volkswagen’nin 2019’a kadar çıkaracağı modellerden biri olan yeni SUV, alışkın olduğumuz MQB platforumunda olacak.Standart hali önden çekişli olsa da dört çeker sistemi de opsiyonlar arasında mevcut olacak.

Motorlar kısmında ise, VAG grubundan aşina olduğumuz dört silindirli turbo, benzinli ve dizel motorlar bizi bekliyor.Tercihlere göre 6-ileri manuel veya DSG seçeneği de mevcut.

fpOZfF.jpg

1xKxSo.jpg

00AWTh.jpg

7l57O8.jpg
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,898
Konum
Mudanya
Bu iş bir furya oldu, bu ne ya her model aynı haberlerle bilerek servis ediliyor, zaten çirkin bir şey gudubet gibi duruyor gece gece
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,833
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Çarşaftan pek bir şey belli olmuyor... ::)
 

Üst Alt