Savaşa Audi de Girecek

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
LK9EmS.jpg


Son raporlara göre Audi, Fiat 500 ve Mini Cooper ile rekabet için yeni bir şehir aracı çalışmalarına başladı.

Detaylar kısıtlı fakat yabancı basına göre araç, konsept olarak 2016 Paris Motor Şov’unda sergilenecek. Eğer aracın üretimi doğrulanırsa, yeni Audi’nin iki ve dört kapılı modelleriyle 2020 yılına kadar karşımızda olacağını söyleyebiliriz.

Yabancı basında araç hakkında elde ettiğimiz bir diğer bilgi ise yeni Audi, MQB platformuna dayanan yeni bir mimariyle karşımızda olacağı. Modelin 110 beygirlik üç silindirli benzinli motorun yanı sıra yine üç silindirli 100 beygirlik bir dizel motorla gelmesi bekleniyor. Aracın 201 km menzile çıkabilen 80 beygir (60 kW) veya 120 beygirlik (90 kW) elektrikli bir versiyonunun da olması beklentiler arasında.

İlginçtir ki, araç hakkında pek çok yüksek performanslı versiyondan söz ediliyor. Bunlardan birisi de Ducati kaynaklı 1.2 litre benzinli iki silindirli 200 beygirlik bir versiyon.
 

hagakure

Aktif
Mesajlar
5,637
Konum
İstanbul / Kadıköy
Araç Markası
2004 Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Şampanya-Sedan
İlginç bir tasarım ,dikkatimi çeken şehiriçi için tasarlanan bir aracın bu kadar yüksek beygir gücüne gerçekten ihtiyaç var mı ?
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,830
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bence; tamamen reklam ve dikkat çekme amaçlı yapılmış konsept... Haa, ileride zevkler bu kadar laçkalaşır da, yollarda görürsek şaşırmam ama seri üretileceğine ihtimal vermiyorum...
 

ALPEREN58

•°•°• Mehmet •°•°•
Mesajlar
2,862
Konum
Sivas
Araç Markası
1998 Renault Scenic
Araç Renk ve Tip
Mavi
Geleceğin otomobilleri böyle çirkin mi olmak zorunda?
 

Üst Alt