Saf Porsche 911 Geliyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
MmRoHj.jpg


911 GT3 ve GT3 RS gibi iki tane pist makinasıyla Porsche, saf performansa verdiği önemi tüm dünyaya gösterdi. Çok basit bir örnekle, iş performans değil de saf sürüş deneyimi olsaydı büyük ihtimalle bu otomobillerde de PDK yerine manuel bir şanzıman görmek mümkün olurdu. Bunu arayan sürücüler için Porsche’nin GT ekibinin yeni bir projesi var.

Autocar’a göre bu ekip, 911 ailesine tamamen saf bir sürüş hissine sahip yeni bir model ekleyecek. İsmi henüz belli olmayan model, PDK yerine standart bir manuel şanzımanla sunulacak. Diğer GT modellerine göre daha ince lastikler kullanılarak otomobili sürekli tutunma limitlerinde tutmak kolaylaşacak, ayrıca iz genişliği de standart Carrera’daki gibi dar olacak. Bunlar dışında kanatlar ve farklı aerodinamik özellikler de bu araçta bulunmayacak. Genel olarak bakıldığında bu otomobil, ilhamını GT3’ten değil de daha çok Cayman GT4’ten almış gibi gözüküyor.

Bu yeni 911, büyük ihtimalle önümüzdeki sene model gamı turbo motorlara geçtikten sonra piyasaya sürülecek; ancak Porsche’nin sadece bu modele özel olarak atmosferik motorla devam etme ihtimali de kuvvetli.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,829
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Hah şöyle... Çocukluğumun idolü geri gelsin...


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Üst Alt