Pistlerin Yeni Atleti LM2 Streamliner

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
XX6LJO.jpg


ABD otomobil tarihi için bugünlerde heyecanlı günler yaşanıyor desek yeridir. Özellikle New York için. Zira birkaç yıl önce, 2011’de kurulan Lyon Motors Car adındaki New York menşeili otomobil üreticisi ‘son 70 yılda New York’ta ilk kurulan otomobil üreticisi’ unvanını New York Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı modelle üstlenecek.

LM2 Streamliner adındaki bu yeni Amerikan süpersporu Bugatti, Pagani, Ferrari, Lamborghini gibi Avrupadaki ve diğer ülkelerdeki süperspor üreticilerle rekabet edebilmek için üretilecek. Sahip olduğu teknik veriler ise muazzam.

Markanın sitelerine ilk olarak sadece render fotoğraflarını koyduğu LM2 Streamliner sahip olduğu geleneksel olmayan hatlarla gerçekten farklı bir yapıya sahip. Belki de Streamliner kelimesinin anlamını yerini bulmuştur çünkü aerodinamik bazında başarılı olacak çizgilere bürünmüş. Karbon fiber gövdenin yer aldığı arabada çift turbo V8 DOHC motordan 1700 beygir ve 2180 Nm tork almayı başarabilmişler. Bu güç ünitesinin aktarımını 7 ileri çift kavramalı bir otomatik şanzıman üstleniyor.

0-100 km/s değeri sadece 2.2 saniye olan LM2 Streamliner’ın 0-160 km/s değeri ise 4.1 saniye. New York’ta nasıl bir etki yaratacak heyecanla bekleniyor.

qLC1kF.jpg

SDP5d0.jpg

24cuNY.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,998
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Şimdi bunu çuvalla paraya satıyorlardır di mi?

:D
 

Üst Alt