Özel İnsanlara Özel Versiyon

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Mercedes-Benz otomobil konusunda fazla rağbet görmeyen Güney Afrika için özel bir C63 AMG Coupe versiyonunu gözler önüne serdi. Şuanki bilgilere göre versiyonun yeni bir model mi yoksa sadece bir revizyon mu olduğu henüz belli değil. Bunu zaman gösterecek ancak, buna karşılık her halikarda Güney Afrika yolcusu olacak olan özel versiyon araç Güney Afrika’da duyurulmuş değil.

Viper Yeşili olarak adlandırılan özel bir renge sahip olan araç bunun yanında özel mat siyah 10 kollu alaşım jantlarla bezenmiş. Fakat kötü bir haber var ki bu değişiklikler sadece 10 araca özgü olacak. C-Class modellerinin son atmosferik motoruna sahip olan aracın kaputunun altında 6.2 litrelik V8 canavar bulunacak. Bu motordan turbonun olmayışının da etkisiyle 506 beygir ve 610 Nm tork üretecek olan model 7 ileri ‘AMG Speedshift MCT’ şazımanıyla gücünü yere aktaracak. Bununla birlikte araç 0’dan 100 km’ye olan akselerayonunu 4.2 saniyede tamamlıyor.

Sonuç olarak belirtildiği üzre Güney Afrika yolcusu olacak olan aracın 10 adet olacağından başka hiçbir bilgi yeralmazken en çok merak edilen konu ise modelin fiyat etiketindeki rakamlar.

5Qg4G7.jpg

ltXXyF.jpg

RrCsY6.jpg

RYmOro.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,834
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Her şeyiyle özel olmuş fıstık yeşilli mersolar... :)


Tepetaklak !!
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,949
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
İçim kıpraştı bunları görünce 6.2 V8 506 bg 610 nm hemide atmosferik :D :D
 

Üst Alt