Nobel Sahiplerine Mazda Desteği

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
SCYjNJ.jpg


Geçtiğimiz günlerde Roma’da düzenlenen 14. Nobel Barış Ödülü Sahipleri Dünya Zirvesi’nde çok sayıda ilham veren kişi katıldı.

Üç gün süren ve yaklaşık 4,100 katılımcıyı çeken etkinlik, barış ve gelişim odaklı kişiler olan Jody Williams ve Shirin Ebadi gibi Nobel Barış Ödülü sahipleri ve daha iyi bir dünya için çözüm arayışında olan tüm dünyadan kuruluşları ağırladı. Bu yıl da zirvenin öncü ortaklarından biri olan Mazda, ikinci “Mazda Make Things Better” Ödülü’nün lansmanını yaptı ve resmi ulaşım aracı olarak Mazda6’lardan oluşan bir filoyu etkinliğin hizmetine sundu.

Mazda Motor Corporation Küresel Satış ve Pazarlama Departmanı başkanı ve genel müdür olan Yasuhiro Aoyama şunları söyledi:
“Nobel Barış Ödülü sahipleri şüphesiz ki dünyanın en önemli ve takdire değer mücadeleci kişileridir. Bu etkinliğin, Mazda içindeki kendi düşüncemiz olan “iyi bir neden için geleneklere meydan okumanın” en iyi somut örneği olduğunu hissediyoruz.”

Geçen yıl düzenlenen zirvede verilmeye başlamış olan Mazda Make Things Better Ödülü, dünyada bir farklılık yaratmayı amaçlayan parlak ve genç zihinleri destekliyor ve kazanan projeyi daha da ileriye taşımak adına 10,000 Euro ödül sunuyor. Modern savunma amaçlarının yenilikçi kullanımını teşvik eden bu yılki yarışmanın lansmanı, 200 katılımcıya ev sahipliği yapan Mazda Gençlik Zirvesi atölyesinde yapıldı.

İlk Mazda Make Things Better Ödülünü kazanan Anti Junkkari, enteraktif radyo programlarını kullanarak Afrika’daki silah şiddetinin tehlikeleri konusundaki farkındalığı arttırma projesini anlattı.

Ayrıca bu yıl özel konuk olarak katılan Mairead Maguire, genç dinleyicilerle barışı teşvik etme hakkında konuştu. Gelecek yılın zirvesi Atlanta, ABD ’de yapılacak.

26148.jpg
 

Üst Alt