Mitsubishi Yeni Lancer Üzerinde Çalışıyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
f0HUZW.jpg


Mitsubishi’nin Kuzey Amerika yöneticisi Don Swearingen, firmanın yeni nesil Lancer üzerinde çalıştığını söyledi.

Wards Auto’ya konuşan Swearingen, Mitsubishi’nin bu modeli geliştirmek için bir partner arayışında olduğunu, fakat daha fazla zaman kaybetmektense ellerindeki teknolojiyi ve birikimi kullanarak kendilerinin bu aracı geliştirmeye başladıklarını söyledi. Ve bunu ” Paralel olarak çalışıyoruz çünkü ortaklığın işe yarayıp yaramayacağını görmek için daha fazla bekleyemeyiz. Eğer bu ortaklık başarısız olursa bir yıl geride kalmış oluruz.” sözleriyle açıkladı.

Swearingen konuşmasına başka bir otomobil üreticisiyle şu anda istişare halinde olduklarını söyleyerek devam etti. Her ne kadar detay vermekten kaçınsa da önceki haberlerden dolayı, bu ortaklığı kurma peşinde oldukları firmanın Nissan olabileceği ihtimali çok yüksek.

Ne yazık ki, ortaklık anlaşması bu yılın sonlarına doğru sağlansa bile, Swearingen yeni Lancer’in ancak 18 ay ya da 2 yıllık bir süreden sonra gün yüzüne çıkabileceğinin altını çizdi.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,831
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bence çok geç kaldılar...


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Maytalman

Aktif
Mesajlar
2,416
Konum
Samsun
Araç Markası
Mazda
Araç Renk ve Tip
Titanyum m3
Çok çok çok çooook geç kalındı bahsettiği süre ile hala gecikecekleri ortada nissan işe el atarsa fena motorlar çıkabilir tasarım olarak aynı çizgiyi devam ettirip çok daha modern hale getirebilirler...
Eğer çıkacaksa yeni lancer piyasadaki rakiplerini her anlamda sarsmalı yoksa işi çok zor görünüyor....Düşük cc yüksek beygirli turbo benzin ve turbo dizel motor seçenekleri sunarsa bunu birde o kendine has köpekbalığı tasarımıyla süslerse hem piyasada masaya yumruğunu vurur hemde efsaneyi sürdürür diye düşünüyorum...
 

Üst Alt