Mitsubishi Avrupa'da Büyümeye Devam Ediyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Mitsubishi,40.yılında Avrupa'da satışları yüzde 28 oranın arttırdı.

Mitsubishi Motors, Avrupa’daki varlığının 40. yılını kutladığı 2014 yılında, faaliyet gösterdiği 34 Avrupa ülkesinde 136.928 adet satış gerçekleştirdi. 2013 yılına kıyasla yüzde 28’lik artışı gösteren bu rakam, Mitsubishi’nin bölgedeki konumunu güçlendirdiğini ortaya koydu.

Tüm modeller büyümeye katkı yaptı

Mitsubishi Motors’un elde ettiği büyümede, satışları %33 oranında artan ASX modelinden %26’lık artış kaydeden Pajero gibi efsane modellere, satışlarını %33 artırararak Türkiye’de de segmentinin lideri olan L200’e kadar, tüm modellerin katkısı oldu. Space Star ve Attrage modelleri de büyümeyi destekledi.

Elektrikli hibrit araçlar segmentinin gözdesi: Outlander PHEV

Avrupa pazarlarında kademeli olarak pazara sunulan Mitsubishi Outlander PHEV, rekabete karşı büyük farkla Avrupa'da en iyi satan plug-in hibrit otomobil oldu. Modelin en iyi performans gösterdiği ülke, 2014 cari yılı içerisinde en yakın rakibinin çok üzerinde performansla 2.289 adet satışın yapıldığı ve ‘Süper Ekonomik Otomobil’ sınıfında yaklaşık %50 pazar payının elde edildiği İsveç oldu.

Mitsubishi büyümesini sürdürecek

Mitsubishi Motors için bu olumlu trendin, bu yıl tamamen yenilenerek pazara sunulacak L200 pikap ve diğer model lansmanları ile 2015 yılında da süreceği öngörülüyor.
 

aday

Sessiz
Mesajlar
68
Konum
Konya
Araç Markası
2013 Lancer
Outlander için kaç yıl beklememiz gerekecek bakalım. İlk araç hedefine onu koyuyorum.
 

Maytalman

Aktif
Mesajlar
2,416
Konum
Samsun
Araç Markası
Mazda
Araç Renk ve Tip
Titanyum m3
Mitsuya olan hayranlığım markanın son yaptığı ticari hamleler ve onun ortaya koyduğu ürünler yüzünden yok olma eğiliminde...
 

mesut taşdemir

Katılımcı
Mesajlar
335
Konum
Denizli
Türkiye'de Mitsubishi ayakta ise bunu L200 ile Asx sağlıyor şimdi de buna attrage ekleniyor. Çünkü bayii ye tırdan indiği gibi satıyor bu araç ama Temsa bu aracı çok getirmiyor nedense
 

Üst Alt