Michelin'e İki Ödül Birden

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Michelin, Lastik Teknolojisi Fuarı’nda ‘Yılın Lastik Üreticisi’ ve ‘Yılın Lastik Teknolojisi’ kategorilerinde olmak üzere 2 ödül birden aldı.

Geliştirdiği teknolojiler ve Ar&Ge gücüyle sektöre öncülük eden Michelin, aldığı ödüllerle farkını kanıtlamaya devam ediyor. Almanya’da gerçekleştirilen ve lastik sektöründe uluslararası anlamda hayata geçirilen başarılı işleri ödüllendiren Lastik Teknolojisi Fuarı’nda Michelin, uzman jüri ve halk oylarıyla iki ödüle birden layık görüldü.

Aşınmış durumdayken bile ıslak zemin üzerinde aynı kategorideki rakiplerine kıyasla daha kısa sürede durabilen MICHELIN Premier A/S’de kullanılan “EverGrip teknolojisi” ile Yılın Lastik Teknolojisi Ödülü’nü alan Michelin, sektöre kazandırdığı yenilikçi projeler, sürdürülebilir hareketliliğe katkıları ve sosyal sorumluluk bilinci sayesinde de Yılın Lastik Teknolojisi Uluslararası Üreticisi Ödülü’nü kazandı.

Yılda 600 milyon Euro harcanan Ar&Ge bütçesiyle kurulduğu günden bu yana çevreye duyarlı teknolojiler geliştirerek sürdürülebilir hareketliliğe katkı sunduklarını belirten Michelin Grubu Otomobil ve Kamyonet Teknik Operasyonları Başkan Yardımcısı Jean Pierre Cesar, “MICHELIN Premier A/S, EverGrip teknolojisi sayesinde sürücülere daha kısa mesafelerde durma, ıslak zeminde kaymaya karşı direnç ve aşındıktan sonra bile sağlam tutuş sağlıyor. Michelin olarak geliştirdiğimiz her yeni ürünle sürücülerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya ve ürünlerimizin çevreye olan etkisini azaltmaya odaklanıyoruz. Her yıl düzenlediğimiz Michelin Challenge Bibendum etkinliği, Formula E yarışlarına sunduğumuz lastik teknolojileri, havasız lastik “Tweel” de hissettiğimiz bu sorumluluğun en büyük göstergeleri. Sektörümüz için büyük bir öneme sahip bu organizasyondan 2 ödülle dönüyor olmaktan gurur duyuyoruz." dedi.
 

Üst Alt