Mercedes'in Gökyüzündeki Yıldızı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Mercedes-Benz Style ve Lufthansa Technik isimli havacılık sektöründeki bir firma, uçak kabinlerinde de Mercedes-Benz lüksünü yaşamak isteyenler için ultra lüks bir kabin konsepti tasarladı.

Tamamiyle ultra lüx VIP uçakların müşterilerinin ilgilerini değerlendirmek için şekillendirilen bu konsept, kesinlikle muhteşem görünüyor.”Organik ve homojen” tasarım dilini yerde, duvarlarda ve tavanda görebiliyoruz. Mercedes’in detaylarda biraz nazlı davrandığı görülse de, kabindeki bol ahşap kullanımı, deri mobilyaların tasarımı ve elektrikli kararan elektrokromik (ışığa duyarlı) camlarla birlikte malzeme kalitesinin ve lüks tasarımın hiçte nazlı tutulmadığı rahatça gözlemlenebiliyor. Kabindeki akvaryum ve son teknoloji televizyon da yer alan detaylar arasında.

Daimler’in dizayndan sorumlu başkan yardımcısı Gorden Wagener, “Kendi dizayn felsefemizi havacılık mühendisliğine entegre etmemiz büyüleyici bir iş. İç dizayndaki muhteşem mimari, yaratıcılığı ve çağdaşlığı yansıtıyor. Kabindeki yüzeylerle sade biçimler, ileri teknolojiyi yansıtan özellikler ve titizlikle şekillendirilen modern lüks ile birlikte kombine edildi. Ve bunların hepsi Mercedes-Benz dizaynının karakteristik özellikleri” diye bir açıklama yaparak, ileride Mercedes-Benz tasarımının VIP uçaklarda kullanılabileceğine dair bir ışık tutmuş oldu.

EkfrXK.jpg

XXf0aQ.jpg

h4x41Z.jpg

t6TfCM.jpg
 

Üst Alt