Mercedes Concept GLC Coupe

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
ybzBe8.jpg


Mercedes-Benz, Şangay’da Concept GLC Coupe adlı bir SUV tanıttı.

Üretim modeline çok yakın bir model olarak tanıtılan GLC Coupe; Mercedes’in BMW X4’e geciken cevabı niteliğinde ve önümüzdeki sene piyasaya sürülmesi bekleniyor. İkinci jenerasyon GLK baz alınarak geliştirilen otomobil, tasarım olarak GLE Coupe modelinin izinden gidiyor.

GLC Coupe, 4.73 metre uzunluğunda ve 2.83 metrelik bir aks aralığına sahip. 21 inçlik jantlar da dikkatleri otomobile çekiyor. Full LED ön farlara sahip otomobilde güneş ışını rengi boya ve koyu gri plastik detaylar da dayanıklılığı arttırıyor. Eğimli tavan çizgisi sayesinde otomobilin 1.60 metreden daha alçak olması sağlanmış ve gömülü kapı kollarıyla birlikte otomobilin akıcı tasarımına büyük katkıda bulunmuş.

Mercedes, GLC Coupe’nin arka tasarımından bahsederken markanın belirgin coupe mirasından izler taşıdığını söylüyor. Arkada 4 çıkışlı eksozlar ve LED arka farlar da GLE Coupe izlerini devam ettiriyor.

Bu konseptte güç V6 bi-turbo 3 litrelik bir motordan geliyor. 367 PS güç ve 520 Nm tork değerlerine sahip bu motor, 9 ileri otomatik şanzıman ve 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemiyle işbirliği yapıyor.

YPC7tV.jpg

ZFyYQQ.jpg

e7oZaC.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,836
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Gözüm alışamadı, suv tabanlı coupe bana göre olmuyor...
 

mtutun

Üstad
Mesajlar
1,863
Konum
Bakırköy
Araç Markası
2018 Subaru Levorg
BMW X6'dan güzel! X6 benim kesin ve kesin beğenmediğim bir model. Bu çok daha iyi, bunu sadece kesin beğenmedim.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,898
Konum
Mudanya
Mustafa abinin aksine X6 bundan çok daha güzel, arka uzantı tavandan sonra kısa kesilen araçlar hoşuma gidiyor hb vari sedanlar hep favorimdir. Ama resmen X6 taklidi olmuş
 

Üst Alt