Mercedes-Audi Rekabeti Kızışıyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
X8sSyI.jpg


Son zamanlarda çıkardığı modellerle Audi’ye adeta misillemeler yapan Mercedes’in yeni planı Audi A4 ve A6 Allroad modellerine rakip olarak C ve E serilerine station vagon tipi araçlar eklemek.

Mercedes’in yetkililerinden Matthias Luhrs katıldığı bir röportajda ”Her açıdan bakıyoruz ve bu off-road vagonları da kapsıyor. Şimdilik net bir karar yok ancak C-Class ve E-Class modellerimiz üzerinde yoğunlaşmaktayız.” dedi

Ayrıca Luhrs crossover ve station vagon tipi araçların popülaritesinden de bahsetti. Bu tip modellerin Almanya, kuzey Avrupa ve Amerika’da ne kadar uzun, kısa, geniş olduğuna bakılmaksızın aslında pek de tutmadığına değindi.

Dahası Luhrs Volvo S60 Cross Country’i küçümseyerek off-road tarzı bir sedanın üzerinde çalışmadıkları bir şey olduğunu söyledi.
 

Güneş

Katılımcı
Mesajlar
299
Konum
İstanbul - GOP
Araç Markası
+12 GLX Traktör
Araç Renk ve Tip
Metalik Gri
Aslında Mercedes bu konuya el atsa çok güzel modeller çıkabilir. Sadece R serisi ile ilermeyi planlıyor ama C clas da yeni wagonlar tasarlayarak gönülleri fetih edebilir.
Şahsen performanslı ve gösterişli bir wagona hayır diyemem. Tabi fiyatları da önemli.
 

ALPEREN58

•°•°• Mehmet •°•°•
Mesajlar
2,862
Konum
Sivas
Araç Markası
1998 Renault Scenic
Araç Renk ve Tip
Mavi
Param olsa Mercedese binerim. Gerçekten son modelleriyle Audi'den daha hoş geliyor bana. Bmwden tamamen soğudum Şahinciler Bmwye terfi etti. Param olmazsa Mazdaya binerim. Param bundan fazla olmayacağına göre Mazdaya devam ederim.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,985
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Mercedes hayranlığım, sw hastalığım olmasına rağmen bana çok fazla şişman geldi... Fotoğraf tekniğinden de kaynaklı kilo alımı olmuş olabilir ama... :)
 

Üst Alt