Mazda’nın Kuzey Amerika’daki Tasarım Stüdyosu Julien Montousse’a Emanet

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
ofwHLN.jpg


Mazda North American Operations (Mazda Kuzey Amerika Operasyonları - MNAO), ABD’nin Irvine kentinde yer alan tasarım stüdyosunun direktörü olarak Julien Montousse’u görevlendirdiğini açıkladı.


Montousse 2009 yılında Mazda’ya katıldı ve firmanın Kuzey Amerika stüdyosunda iç tasarım departmanının direktörü olarak, otomobil üreticisinin Hiroşima, Japonya’daki merkezinde uzun dönemli görevlerde yer aldı. Bu görevinde Montousse, Yeni Mazda MX-5 ve son nesil Mazda6 da dahil, Mazda’nın ödüllü yeni nesil otomobillerinin üretim tasarım sürecine destek olarak gerçek bir sürücü merkezli kokpit deneyiminin sağlanmasında önemli rol oynadı. Montousse yeni görevinde, Mazda’nın tüm Kuzey Amerika tasarım operasyonlarından, yeni nesil araç tasarımı, dış tasarım, iç tasarım ve marka stratejilerinin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Montousse yeni göreviyle ilgili şunları belirtti, “KODO – Hareketin Ruhu tasarım mottomuz sayesinde, yeni nesil araçlarımızla premium bir aura aşılamak konusunda çok büyük yol kat ettik. MNAO’daki çalışmalarımızın başına geçmek üzere seçildiğim için büyük gurur duyuyorum ve Mazda markasını gelişmiş araç mimarileri, faydalı estetik anlayış ve eşsiz müşteri deneyimi sağlayarak daha da ileri götürmeye devam etmek için sabırsızlanıyorum." MNAO R&D merkezinin başkan yardımcısı Masamitsu Koike ise Montousse’un görevlendirmesi hakkında şunları söyledi, “Julien, sürüş deneyimine odaklanan sürüş atmosferi oluşturmak konusundaki müthiş azmiyle Mazda'nın genel felsefesini güçlendirmek anlamında oldukça önemli bir role sahip. Onun gibi yetenekli bir profesyonel ve Mazda marka elçisinin ekibimizde olmasından ötürü çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.” Yeni görevinde Montousse doğrudan Koike’ye bağlı olarak çalışacak.

Montousse’un yeni göreviyle ilgili Mazda global tasarım direktörü Ikuo Maeda, "Julien, küresel anlamda tasarım çalışmalarımızı tamamlayan stil dilimizi çok iyi anlıyor ve daha sofistike ve stil sahibi olmak anlamında sınırları her gün daha da ileri taşıyan KODO tasarımına derinlik katıyor. Kendisini yeni görevinden ötürü kutluyor ve MNAO’nun tasarım direktörü olarak kariyerinin bu yeni sayfasında kendisine başarılar diliyorum,” dedi. Los Angeles yakınlarında yer alan Irvine stüdyosu, Japonya’da bulunan iki, Çin ve Oberursel, Almanya’da bulunan birer stüdyonun yanında Mazda’nın dünya çapında sahip olduğu beş tasarım stüdyosundan bir tanesi. Mazda’nın Almanya’daki stüdyosunun başında, Mazda Avrupa tasarım direktörü Kevin Rice bulunuyor.
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,949
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
Kendisi Quaresma'nın abisiymiş aynı zamanda.
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,949
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
Şaka yaptım yav abisi falan değil :D Benziyor ama değil mi?
 

Üst Alt