Mazda, Tomorrowland 2016’da Yeni Yetenekleri Sahnede Konuk Ediyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
20160720-tml.jpg


Tomorrowland 2016, Cuma günü Belçika’nın Boom kentinde start veriyor. Bu yıl, festivalin kuşkusuz en önemli etkinliklerinden biri de yeni yeteneklerin sahne alması olacak: altı yeni isim, ‘Mazda Sound Of Tomorrow Island’ sahnesinde her biri 60 dakika olmak üzere canlı performanslarını sergileyecek.

“Mazda Drives: The Sound Of Tomorrow” DJ yarışmasına katılan binden fazla kişi arasından ilk altıya girmeyi başararak festivalde çalma hakkını kazanan bu sanatçılar Tomorrowland’de ilk büyük şovlarına çıkıyor. Müzik dünyasının en büyük yıldızlarıyla aynı sahneyi paylaşmak, kariyerine yeni başlayan bu sanatçılar tarafından çok büyük bir fırsat olarak görülüyor. İngiltere’den katılan Bodalia’nın Cuma günü 15:30’daki performansıyla başlayacak olan bu eşsiz şov, 18:00’de İsviçre’den Miss Ghyss ile devam edecek. Cumartesi günü Pat Farell’in sahneyi almasından önce İspanyol DJ Paula Serra saat 15:30’da mikslerini dinleyicilerle paylaşacak. Pazar günkü programda ise saat 15:00’te sahne alacak olan Belçikalı Swift-D ve Pazar akşamı saat 22:00’de son şovla sahneye çıkacak olan Hollandalı This Is CROB yer alıyor.

Sanatçıların Tomorrowland 2016 yolculuğu, Mart ayında başladı. Yarışma kapsamında tüm Avrupa’dan sanatçılar, müzik yayını ve sosyal medya platformu olan Mixcloud üzerinden #MazdaSounds sayfasında en iyi dans müziği mikslerini paylaştı. Yarışma, toplam 520 saatlik müzik paylaşımı yapan DJ’lerin ve bu müzikleri yaklaşık 37 bin saat dinleyen fanların büyük ilgisini çekti.

Haziran ayında katılımcılar 20 adaylık bir kısa listeye alındı. Barselona’da bir araya gelen sanatçılar, Marina de Badalona’da #MazdaSounds Live Showdown organizasyonu ile birbirleriyle karşı karşıya gelmeden önce Mazda Space’de bir dizi atölye çalışmasına katıldı. Mazda ve Tomorrowland temsilcilerinin yanı sıra 2014 yılında piyasaya çıkardığı hit “Are You With Me” ile yıldızı parlayan Belçikalı house DJ Lost Frequencies’in (namı diğer Felix De Laet) de aralarında yer aldığı bir jüri tarafından adaylar arasından altı finalist seçildi. Mazda’nın Mazda Drives: The Sound Of Tomorrow kampanyası elçisi de olan De Laet finalistlere mentorlük yaptı ve miksleme teknikleri atölye çalışması düzenledi.

Mazda, ikinci yıl üst üste Tomorrowland festivalinin tek otomotiv sponsoru olarak dikkat çekiyor. İki kuruluş bu sene yeni yetenekleri bulmak ve desteklemek için güçlerini birleştirdi. Açık fikirli vizyona ve inovasyon ruhuna sahip Mazda ve Tomorrowland markaları, keyif veren deneyimler sağlamasıyla biliniyor. Tomorrowland, Uluslararası Dans Müziği Ödüllerinde geçen beş yılda üst üste beş kez en iyi etkinlik ödülünü alırken Mazda, Mazda MX-5 ve Mazda CX-3 gibi dünya çapında beğenilen modelleriyle sürüş hazzı sağlamaya odaklanan bir marka. “Hayat İksiri” sloganıyla yola çıkan Tomorrowland 2016 festivali yolculuğunda neredeyse sona gelindi.
 

Üst Alt