Mazda Space Yoğun Bir İlk Yılı Değerlendiriyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
13RiIH.jpg


İnsanları bir araya getiren bir yıl: Dördüncü nesil Mazda MX-5 roadster modelinin dünya tanıtımı için Eylül 2014'te açıldığından bu yana 100,000’den fazla kişi tarafından ziyaret edilen (günde 300’den fazla) Mazda Space bugün ilk yıldönümünü kutluyor.


Barselona’nın El Born bölgesinde bulunan Mazda Space, en başta Japon araç üreticisinin Avrupa’daki etkinlik merkezi olarak algılandı. Ancak daha sonra bunda daha fazlası olduğu anlaşıldı ve insanların bir araya gelip topluluk olarak bağlantı kurabildiği bir kültür merkezi haline geldi. Alanda doğal olarak şirket konferansları ve bazı yeni nesil modellerin lansmanları (Mazda CX-3 ve Mazda2 dahil olmak üzere) yapıldı. Aynı zamanda Mazda’nın 95 yıllık tarihiyle ilgili bir sergiye de ev sahipliği yapıyor. Ancak tek odak noktası otomobiller değil, çünkü Mazda Space her şeyden önce markanın saygı duyduğu ve teşvik ettiği değerler, yani mücadeleci ruh ve dünyada bir fark yaratmak için çabalayan insanlar hakkında.

Mazda Space’te geçtiğimiz 12 ay içinde çeşitli hedef kitlelere yönelik düzenlenen 115 etkinlikte ünlüler, düşünürler, sanatçılar ve dahası yer aldı. Örneğin aylık olarak TEDx Barselona konuşmaları düzenlendi. Son teknoloji ürünü ses ve görsel cihazların kullanıldığı bir dizi canlı müzik gösterisi olan "A TASTE OF Sonar+D by Mazda Rebels" etkinliğinin yanı sıra çeşitli tasarım, moda ve fotoğraf sergilerine burada düzenlendi. Mazda Space aynı zamanda Nobel Barış Ödülü adayları, sosyal aktivistler ve diğerlerinin uluslararası bir öğrenci kitlesiyle daha parlak bir gelecek için yöntemleri tartıştıkları Barselona Challengers Konferanslarına da ev sahipliği yaptı. Ve herhangi bir özel etkinlik olmadığında, Mazda Space ücretsiz bir şekilde halka açık oldu.

Mazda Motor Avrupa İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Wojciech Halarewicz, “Doğal olarak insanlarla bağlantı kurmak ve markamızı tecrübe etmelerini hedefliyorduk, ancak Mazda Space'e gösterilen ilgi beklediğimizden de büyük oldu. İnsanların açık şekilde düşünebilecekleri ve fikirlerin serbestçe söylendiği bir ortam haline geldi” dedi.

Barselona Challengers Konferansları'nın sonuncusu olan üçüncü konferans 23 Eylül tarihinde Mazda Space'te gerçekleşecek. Konferansın teması çalışmanın geleceği şeklinde belirlendi ve konuşmacılar arasında Nobel Barış Ödülü aday Jody Williams ve çok satan Robots Will Steal Your Job, But That’s OK kitabının yazarı Federico Pistono yer alıyor.
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,949
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
Çok güzel bir mekan. Keşke Türkiye'de de olsa böyle bir yer :(
 

Adem Usta

Mazda Ekinci Özel Servis
Mesajlar
1,091
Konum
İstanbul
Mazda Space bugün ilk yıldönümünü kutluyor. mutlu yıllar diyelim mi ozaman :)
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Üst Alt