Mazda Space, Genç Liderler Konferansına Ev Sahipliği Yapıyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
ARW8ft.jpg


12 Mayıs tarihinde Mazda Space, 3 konferanstan oluşan Barselona Meydan Okuyanlar Konferans serisine ev sahipliği yapıyor. Gelecekteki politik ve toplumsal konulara adanmış olan konferanslar, Avrupa basınıyla birlikte uluslar arası öğrenci kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Mazda’nın Nobel Barış Ödülleri’nin son iki Dünya Zirvesi ile ortaklığının mimarları olarak, bu prestijli ödülün iki sahibi de etkinliklerde konuşma yapacak.

“Köprüler kurarak barışın sağlanması”, Lord David Trimble’ın açılış konuşmacısı olduğu ilk konferansın teması. Kuzey İrlanda’nın barış sürecinde oynadığı görevi için 1998 yılında Nobel Barış Ödülü’nü kazanan siyasetçi, anlaşmazlıkların çözümü ve barış müzakerelerinde doğru bir tartışma hattının öneminden de bahsedecek.

Mazda Motor Avrupa Başkanı ve CEO’su Jeff Guyton şu ifadelerde bulundu: “Meydan okuyan bir marka olarak, Mazda’da bizler daha iyi bir dünya için alışılmışa meydan okuyan herkese derin bir saygı duyuyoruz. Barselona Meydan Okuyanlar Konferansı, yarının liderlerine fikir alışverişinde bulunacakları ve halihazırda barışa üstün katkılar sağlamış olan ünlü kişilerden ilham alacakları bir platform sunuyor.”

Her yıl düzenlenen Mazda Make Things Better Ödülü’nün ikincisinin sahibi de 12 Mayıs’ta düzenlenecek olan etkinlikte açıklanacak. 10.000 Euro değerindeki ödül, 30 yaş altındaki gençlerin modern yöntemlerle insanların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için ürettikleri yaratıcı fikirlerini desteklemek amacıyla 2013 yılında verilmeye başlamıştı. Bu yılın ödül sahibi olan Yuka Kawamura, tüm dünyadaki gençlere ve öğrencilere ücretsiz danışmanlık ve özel ders hizmeti sunan interaktif bir online platform kurmayı planlayan Japonyalı bir uluslararası ilişkiler öğrencisi.

Haziran ayı ortasında yapılacak olan ikinci Barselona Meydan Okuyanlar Konferansı’nda ise, bir diğer Nobel Barış ödülü sahibi olan Liberyalı aktivist Leymah Gbowee, 21. yüzyılda kadın ve liderlik konularında konuşma yapacak. Üçüncü etkinliğin ise Eylül ayında yapılması planlanıyor. Etkinliklerin üçü de, araç üreticisinin Avrupa kültür ve etkinlik merkezi olan ve Barselona’nın merkezinde bulunan Mazda Space’de düzenlenecek. Mazda Space, insanların Mazda markasını ve meydan okuyan ruhunu deneyimlemesini sağlarken bir yandan da aynı fikirdeki insanların diyalog kurması için bir forum sağlamak amacıyla tasarlandı. Geçtiğimiz Eylül ayındaki açılışından bu yana, Mazda Space 60.000’den fazla ziyaretçiyi ağırladı.
 

Üst Alt