“Mazda Optimum ITF Senior Open – İstanbul” Başlıyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
CZbNo1.jpg


Mazda, ilk defa gerçekleştirilecek olan ITF Senyör Tenis Turnuvasına “Mazda Optimum ITF Senior Open – İstanbul” adı altında sponsor oldu.

Uluslararası “Mazda Optimum ITF Senior Open – İstanbul” turnuvası, 17-25 Ekim tarihleri arasında Optimum Tenis Akademisinde düzenlenecek. Bütün sporseverlerin davetli olduğu turnuva, +35 ve +75 yaş aralığında tekler ve çiftler müsabakaları olarak gerçekleşecek. Turnuva sürecinde Optimum Tenis Akademisinde kurulacak olan Mazda standından Mazda modelleri ile ilgili bilgi almak ve arzu eden katılımcılar için test sürüşü imkanı sunmak için Mazda Bayisi Bostanlar Otomotiv destek veriyor olacak.

Optimum Tenis Akademisi, on yıl içerisinde gençler, büyükler ve senyörler kategorilerinde, dünyanın ilk 100 oyuncusu arasına girebilecek dört oyuncunun yetişmesine katkıda bulunmak ve her yıl en az bir yenisini eklemek vizyonuyla hareket ediyor. Mazda’da olduğu gibi her zaman en iyiye ulaşmaya duyulan tutku bu işbirliğinin temelini oluşturuyor. “Mazda Optimum ITF Senior Open – İstanbul” turnuvasının gerçekleşeceği Optimum Tenis Akademisi İstanbul'un hem Avrupa hem de Asya yakasından kolay ulaşımı olan, Boğaz’a ve TEM Kavacık çıkışına 4 km. mesafede, yeşillikler içerisinde bir konumda yer alıyor.
 

Üst Alt