Mazda Kasko’dan 31 Mart’a Kadar Özel Fiyatlar

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
E6J3sC.jpg


Mazda Türkiye ve Eureko Sigorta işbirliği ile Mazda marka araç sahipleri için geliştirilen Mazda Kasko, Mazda kullanıcılarına en uygun şartlarda genişletilmiş kasko olanağı sağlıyor.

Mazda Kasko’ya lansman kampanyası süresince cazip fiyatlar ile sahip olmak mümkün. Lansmana özel kampanya kapsamında 1 Ocak – 31 Mart 2015 tarihleri süresince perakende teslimatı yapılan Mazda otomobillerinde 790 TL’ndan başlayan fiyatlar ile Mazda Kasko imkanı sunuluyor.

Mazda Kasko kapsamındaki araçların tamir ve bakım hizmetleri sadece Mazda Yetkili Servislerinde ve tamamen orijinal yedek parça kullanılarak, konusunda uzman Mazda teknisyenleri tarafından yapılacak.

Mazda markasının müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda uygun Mazda çözümleri sunmak, en iyi hizmeti vermek ve tam anlamıyla müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Mazda Türkiye Satış Direktörü Mert Güçlüer, bu amaçla Eureko sigorta işbirliği ile yepyeni bir ürün olan Mazda Kasko’yu yarattıklarını belirtti. Güçlüer: “Mazda yetkili servislerimizde üretici standardında onarım kriterleri, orijinal yedek parça ve eğitimli teknisyenler tarafından bakım ve onarım gören araçlarımız ilk günkü gibi yeniliğini koruyor ve daha yüksek 2.el değerine sahip oluyor. Ödüllü otomobillerimizin yaratıcıları her seferinde daha da iyi bir yolcu güvenliği sağlamak için bıkmadan çalışıyor ve en son teknolojiyi kullanıyor. Mazda kullanıcılarının da otomobillerini ilk günkü güven içinde kullanmaları için Mazda Kasko’yu yarattık. Mazda Kasko sahipleri, piyasadaki diğer kasko poliçelerine oranla birçok avantaja sahip olacaklar.” dedi.

Mazda Kasko avantajları:

Yetkili Mazda sevisinde 100% orijinal parça kullanımı
Hasarlı araçların yetkili Mazda servise taşınmasının güvence altına alınması
1,500 TL’ye kadar hasarlarda, eksper işlemleri beklenmeden aracın onarımı Mazda Yetkili Servisleri’nde tamamlanması
Ön cam hasarı sonrasında Mazda orijinal ön cam kullanımına kesintisiz/muafiyetsiz onay verilmesi

Bu kapsamda Mazda Kasko sigortası uygulamasında prim tutarı, müşterinin yaşı, yaşadığı yerleşim yeri cinsiyeti gibi sigorta şirketine göre 40 kadar parametre ile belirlenen karmaşık matrisler yerine araç tipi bazında sabittir.

2014MY Araçlar İçin Kasko Bedeli:

MAZDA KASKO poliçe bedeli müşteri payı kredi kartı ile tek çekimli yapılabilmekte.
Peşin ödeme indirimi bulunmamakta.

MAZDA KASKO poliçe bedeli aracın metalik olması kabulüne göre fiyatlandırılıyor. Soul red nedeniyle poliçe farkını ayrıca hesaplatmak gerekiyor.

RP0EvU.jpg
 

Üst Alt