Mazda Haldız, Filo Satışında Birinci Oldu

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
PivaxF.jpg


Mazda Bayisi Haldız Otomotiv, 2014 yılını yine birinciliklerle tamamladı. Filo satışında lider olan Haldız Otomotiv, bir kez daha birinci oldu. Haldız A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Veli Haldız ve Fatih Haldız, İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törene katılarak plaket aldı.

2014 yılında kur ve faiz oranlarındaki yükselişler, Özel Tüketim Vergisi’ndeki (ÖTV) artış, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) kredi işlemlerine getirdiği sınırlamalar, büyümede ivme kaybı ve özel sektör tüketim ve yatırımlarındaki zayıflık otomotiv pazarının 2013 yılına göre daralmasına yol açtı. Mazda bayisi Haldız Otomotiv, bütün bu gelişmelere rağmen, “uzun vadeli ve sağlıklı büyüme” stratejisiyle geçen yılı büyüyerek ve ödül alarak kapattı.

Vezirçiftliği mevkii, D 130 Karayolu, Yeni Gölcük Yolu üzerinde faaliyet gösteren Mazda Haldız, filo satışında birinci oldu. 29 Mazda bayisi arasında 2 tane birincilik alarak başarılı bir yıl geçiren Haldız Otomotiv ailesi, birinciliğin gururunu yaşadı. CX-5 modelinden tek seferde 20 adet satan Haldız Otomotiv, filo satış birincisi oldu. Haldız Otomotiv, Mazda 3 satış ligini önde bitirerek bir kez daha birinci oldu. Haldız A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Veli Haldız ve Fatih Haldız, İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen programa katılarak plaket aldılar. Tebrikleri kabul eden Veli ve Fatih Haldız, 2015 yılında da büyümeye devam edeceklerini söyledi. 2014 yılını birinciliklerle kapatan Mazda Haldız, 2013 yılında da toplam satışta Türkiye birincisi olmuştu.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
52,011
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
20 tane CX-5 mi? Tek seferde... Yok artık Labron Haldız... ;D
 

Güven

Katılımcı
Mesajlar
612
Konum
İstanbul
Araç Markası
2020 - Toyota Corolla
Araç Renk ve Tip
Gri - Sedan
20 tane CX-5 çok iddaalı O0

Kim aldı acaba ???
 

ATAK_T-129

Sessiz
Mesajlar
65
Konum
Malatya - Ankara
Araç Markası
2017 HONDA CRF 250 R
Araç Renk ve Tip
Kırmızı
Mazda Haldız'ı forumlardan öğrenmiştim bende. Mazda 3 için en iyi indirimi orası veriyordu.
 

Üst Alt