Mazda Garaj İstanbul Autoshow 2015 Fuar İnceleme ve Fotoğrafları

emd20

Sessiz
Mesajlar
19
Konum
Aydın
Honda hrv yi inceleyenler oldu mu acaba, genişlik açısından cx 3 ile nasıl? Bir de hrv nin fiyatı konusunda bilgilerinizi arz ediyorum...
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
HR-V içine oturdum CX-3'e göre çok daha rahattı. Rahatsız edici bir şey olmadı. Oldukça iyi bence. Bu sınıfta çok işler başarabilir. Fiyat belli değil daha. 2016 Nisanında geleceği söylendi..

Kadjar'ı da beğendim. Ön tasarım çok iyi değil ama yandan ve arkadan çok iyi görünüyor. Özellikle yandan kıvrımlı cam kenarı kuşağı çok hoş olmuş. Gerçi bu model bir üst segment sanırım. Captur'un büyüğü, ama CX-5 kadar büyük değil.

Jeep Renegade de hoşuma gitti. Kutu gibi bir araç olmuş, ama içi çok dar değil.

Ssangyong Tivoli'yi bir kez daha beğendim, daha önce test ürüşü yapmıştım. Özellikle 2 farklı ton renkli modeli çok hoş duruyor. Araç mavi mesela, aynalar ve tavan beyaz! İç döşemede ise kırımızı-siyah deri döşeme(direksiyon simidi) kombinasyonu çok hoş. Aracın içi oldukça rahat, özellikle arkası çok rahat. Malzeme kalitesini şimdi daha iyi gördüm. 1. sınıf olmasa da oldukça iyiydi.

Honda hrv yi inceleyenler oldu mu acaba, genişlik açısından cx 3 ile nasıl? Bir de hrv nin fiyatı konusunda bilgilerinizi arz ediyorum...
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,949
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
Kerim abi her zamanki gibi süper konu O0 Galeri için ayrıca çok teşekkürler :)
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #24
Honda HRV Cx3'den biraz daha geniş. Arka diz mesafeleri Honda'da daha iyi. Ama Honda'da baş mesafesi sıkıntılı. İç malzeme kalitesi kesinlike Cx3. Honda'da fazla plastik kullanılmış. Koltuklar yatınca Honda'nın bagajı 1462 Lt, Cx3 ise 1164 lt. Benim değerlendirmem iç hacim ve genişlik Honda önde, performans ve tüketim CX3 daha iyi. İç mekan kalitesi Cx3 daha iyi. Fiyat belli değil, yaz sonu gibi yada 2016 yılı başlarında çıkacakmış.

Honda hrv yi inceleyenler oldu mu acaba, genişlik açısından cx 3 ile nasıl? Bir de hrv nin fiyatı konusunda bilgilerinizi arz ediyorum...
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
Fuarda ilgimi çeken modellerle ilgili bir kaç cümle yazmak istiyorum;

VW'nin T-ROC konsept SUV aracını çok beğendim. Fiyatı uygun olursa ileride alabilirim. Tasarım çok harika. Tek kapıydı.

Tiguan'da bir değişiklik yok. Yeni kasa 2016'da çıkıyor. Diğer modellerle ilgilenemedim

Hyundai Tucson'u çok beğendim. 2009'dan beri üretilmiyordu, yerini ix35'e bırakmıştı. Şimdi tekrar geri dönüyor, ix35'in yerine. Tasarım CX-5'e çok benzemiş, çok beğendim, içi de oldukça güzel, Zeten ix35'i de CX-5'e benzetiyorlardı. Tucson, selefi ix35'den kesinlikle çok daha güzel olmuş, boyutlar büyümüş. ix35'i beğenmiyordum.

Ford standında Mondeo'yu beğendim. Ayrıca Suv olarak EDGE modeli güzeldi, kapıları kapalıydı. Boyutları Kuga'dan daha büyük, eski Ford Explorer'ı hatırlatıyor.

Fuarın yıldızlarından biri efsane otomobil Nissan GT-R bence. 3.8 çift turbolu V6 motor 0-100 km/s'ye 3 saniyenin altında ulaşıyor. Araç gerçekten çok güzel, idealimdeki araçlardan biri her zaman.

SUV araçlardan Mitsubishi ASX yeni 1.6 dizel versiyonu ile dikkat çekiyor. Bu segmentte alınabilecek uygun fiyatlı bir araç. 89K fiyatı var. Tek dezavantajı düz vites olması.

Renault Kadjar, yandan ve arkadan güzel görünüyor. İçi idare eder.

Honda HRV de fena değildi. Yeterli iç hacmi var. Sınıfında çok satacağını sanıyorum

BMW'nin yeni SUV'u X4'ü çok beğendim. Ne çok büyük ne de küçük tam bana göre. Fiyatı tabi biraz yüksek.

Toyota'nın yeni Avensis'i dikkatimi çekti. Fena değildi. Ayrıca RAV-4'e bindim. CX-5 kadar cazibeli değil, üstelik fiyat 145K civarı.

Kia'nın Sportage ve yenilenmiş Sorento modelleri de fena değil.

Sedanlardan Skoda Superb dikkat çekiyor. İçine binemedim, ama eskisine göre daha kompak ve çok ilgi göreceği belli.

Fiat'ın yeni sedan'ı da ilgi görenler arasında.

Jaguar SUV model hariç bütün modelleri ile gövde gösterisi yapıyor. XE modelini beğendim ama arkada baş mesafesi yeterli değil, aracın içi biraz basık.

Son olarak Mercedes modelleri tabiiki göz kamaştırıyor. Yeni C ve E modellerini çok beğendim. GLA o kadar hoşuma gitmedi. İçi dar biraz.

Çektiğim resimlerden paylaşmaya çalışacağım.
 

ismail_18

Sessiz
Mesajlar
18
Konum
çankırı
sayın selmazda hyundai tucson ne zaman tr ye glecek birde motor secenekleri hakkında bilginiz varmı hondanın hrv ve crv fiyatı ve dış ve iç görünüşünün resimleri olursa bizimlede paylasırsanız sevinirimm
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
[size=10pt]Hyundai Tucson[/size]

hyundai-tucson-c3b6n.jpeg


2014 yılında satışlarının %22’sini oluşturan kompakt SUV’ler, Hyundai için geçiştirilecek modeller değil. 2010 yılı sonrasında hızla gelişmeye başlayan marka kimliği, akıllardaki Hyundai algısını değiştirirken, sıra bu değişim hareketini başlatan model ix35’in yenilenmesine geldi. Tanıtımından yaklaşık 5 yıl sonra ix35 sahneye yeniden eski adıyla dönüyor: Tucson. i-Serisi adlandırma sistemi ile her model adı beraberinde Hyundai adının da okunması marka bilinirliğini pekiştirdi, sıradaki adım ise yeniden sözcük model adlarını teker teker öne çıkarmak ve bu sayede her sınıf ve pazarda marka varlığını güçlendirmek. İşe başlamak için dünya çapında tanınan Tucson adı çok uygun. İlk defa 2004 yılında bu adla satışa sunulan kompakt SUV modeli, Hyundai’nin sloganında da kendine yer bulan “yeni düşünme” stratejisi ile şekillendirilmiş yeni neslinde yeni olanaklar sunuyor. 2015 Cenevre Otomobil Fuarı’nda 48V hibrid ve plug-in hibrid konseptleri ile beraber sergilenen Tucson, atletik tasarım ve modern teknoloji ile sınıfında öne çıkıyor. 4475 mm uzunluk, 2670 mm dingil aralığı, 1850 mm genişlik ve 1645 mm yükseklik değerleri ile kompakt SUV sınıfının üst yarısında yer alan Tucson, Peter Schreyer etkisinde geliştirilmiş tasarımı ile özgün, sofistike ve kişilik sahibi. Diğer Hyundai modelleri ile ilişkilendirilebilecek detaylar ile hala kolay benimsenebiliyor, ancak aranan yeniliği de sunuyor. Akışkan yüzeyler, belirgin oranlar ve keskin çizgiler güven veren, sert ancak sevecen görünen bir surat oluşturuyor. Burnun ortasında yeni marka yüzünün temel ögesi altıgen ızgara yer alıyor. Diğer detaylardan çıkıklaştırılan bu ızgara eskisinden daha belirgin çizgilere sahip. Farlara birleşimi onu öne çıkarıyor. Burnun alt kısmındaki detaylar da aracın genişliğini vurguluyor. Geriye çekilen A-sütunu burnun uzunluğunu vurguluyor, alttaki geniş çaplı tekerlekler ise aracın yere sağlam bastığını hissettiriyor. Arka cephe detayları yan ile bağlantıları sayesinde yüzeyler arasında ortaklık kuruyor. Nitelikli, etkileyici, hatta görkemli dış tasarımı ergonomi odaklı iç mekan izliyor. Yumuşak dokunuşlu, kaliteli hisli malzemeler ile donatılan kokpit, geçirildiği kapsamlı ergonomi testleri ile sürücü ve yolcular için en kullanışlı hale getirilmiş. Orta konsolun yatay hatları genişliği ve ferahlığı vurguluyor. Sürücüye dönük kontroller ortasındaki 8 inçlik multimedya ekranı navigasyona erişim sağlıyor. Gerçek zamanlı trafik bilgisi ek özellikler arasında. USB ve AUX bağlantısı aracın multimedya sistemine akıllı telefon ve müzik çalarların bağlanabilmesini sağlıyor.

Ön koltuklarda elektrikli ayarlama, ısıtma ve havalandırma özellikleri tercih edilebiliyor. Arka koltukların sırtlığı eğilebiliyor ve ısıtma seçilebiliyor. Arka yolcu sırası için sunulan havalandırma çıkışları klima sisteminin etkisinin her bölgeden hissedilmesini sağlıyor. Bej, siyah ve kırmızı renk seçenekleri iç mekanın ruhunu değiştiriyor. Kabinin gerisindeki 513 litrelik bagaj, anahtar sahibinin yaklaşması ile beraber otomatik açılıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli el freni ve yatay-dikey park asistanı araç ile beraber alınabiliyor. Tucson, yüksek hızlarda ve virajlarda dahi dengeli hissettiren bir gövdeye, yumuşak sürüş sunan bir süspansiyona ve sürüş tarzını etkilemeyen boyutlara sahip. Sürüş, otomatik şanzımanlı modellerde sunulan Sport sürüş modunun seçilmesi ile daha sportif bir hal alıyor. Tucson’un güvenlik donanımları arasındaki otonom acil fren sistemi yüksek ve düşük hızlarda önden çarpışmaları otomatik fren ile önlüyor. Diğer donanımlar arasında şerit takip sistemi, geri trafik uyarısı, kör nokta uyarısı ve hız sınırı takibi bulunuyor. Modelin Euro 6 karbondioksit salınım kısıtlamaları ile uyumlu 5 motor seçeneği bulunuyor. İlk benzinli seçenek 1.6 GDI 132 PS’lik ünite 6 vitesli manuel şanzımanla eşlenmiş ve 2×4 olarak sunuluyor. 1.6 T-GDI 175 PS ise 2×4 ve 4×4 seçeneklere, 6 vitesli manuel şanzıman ve 7 vitesli DCT şanzıman seçeneklerine sahip. 1.7 litrelik 115 PS dizel ünite ise 6 vitesli manuel şanzıman ile 2×4 olarak üretiliyor ve start-stop sistemine sahip. 2.0 litrelik 136 PS dizel motor ise 6 vitesli manuel veya otomatik şanzımanla, 2×4 veya 4×4 olarak tercih edilebiliyor. 2.0 L 186 PS ünite ise 4×4 olarak 6 vitesli manuel veya otomatik şanzımanla alınabiliyor. 4×4 Tucson modelleri normalde torkun %100’ünü ön aksa verirken duruma göre %40’a kadarını arkaya iletebiliyor. Lock modunda ise tork ön ve arka aks arasında eşit dağıtılıyor. Belirli motorlarda sunulan start-stop sistemi ise yakıttan alınan verimi arttırıyor. Avrupa pazarında satılacak Tucson modelleri Çek Cumhuriyeti’ndeki fabrikada banttan inecek. Peki yeni Hyundai Tucson ne zaman Türkiye’ye gelecek? Ülkemizde diğer Avrupa ülkeleri ile beraber 2015 yaz sonunda satışa çıkması beklenen Tucson’un tahmini başlangıç fiyatı 75.000 TL civarında.

Hyundai Tucson Ön tasarımı birbirine birleşen elemanları ile büyük bir ana şekil oluşturuyor ve akılda kalıyor. Yanlara uzarken yükselen ve şişkinleşen farlar, düz kenarlarının kıvrımlı birleşimleri ile damla benzeri bir şekil kazanıyor. Üst kenarı izleyen ve arkaya yaklaştıkça kalınlaşan LED şeridi altında detaylı aydınlatma elemanları yer alıyor. İki ufak mercek aracın gözlerinin gerçekçi görünmesini sağlıyor. Altıgen ızgaranın alt ve yan kenarları ilerleyen krom çerçeve farlara birleşirken kalınlaşıyor. Farların alt ve üst kenarı krom çerçeve ile devam ettirilerek ızgara ve farların bağlantısı güçlendiriliyor. Izgara üzerindeki üç çubuk uzunluğu, dolayısıyla burnun yüksekliğini vurguluyor, en üstteki çubuk ise büyük Hyundai logosunu taşıyor. Kaput üzerindeki geniş “U” biçimli çizgi farların ve ızgaranın üst kenarlarına paralel giderek bu detayları vurguluyor. Aynı şekilde burnun alt yarısındaki detaylar farların yükselişi ile beraber yükseliyor, ızgaranın alçalması ile beraber alçalıyor ve burnun ana detaylarını sarmalıyor. Farlar altındaki çıkıklaştırılmış sis farı yuvaları çekirdeği hatırlatan köşeli bir şekle sahip. Üzerinde LED aydınlatma bulunduran gövde rengi şerit sis farı yuvalarının üzerine geçiyor. Bu şeridin gerisinde, üzerinde sis farları yer almakta. Burnun ortasında alttan yükselen hava girişi, üstündeki ızgaraya simetrik ilerliyor: ana ızgara yukarı yükseldikçe açılırken bu hava girişi de alçaldıkça açılıyor. Plakayı da taşıyan hava girişinin altında koyu gri renkte bir şerit yer alıyor. Hava girişinin şeklini devam ettirerek en alta uzanan şerit aracın genişliğini belirtiyor. En alt katmanda alçaktan alçaktan devam eden siyah plastik kaplamalar yan kısımda tekerlekleri sararak klasik bir SUV tasarım detayını devam ettiriyor.

hyundai-tucson-arka.jpeg


Hyundai Tucson arka zarif ve geniş jantlar ile gözü çeken tekerlekler, üzerlerinden geçip kapı aralarında devam eden siyah plastik kaplamalar ile birbirine bağlanıyor. Kapı altlarında bu kaplama üzerindeki girinti ile boşluk hissi önleniyor. Yan camların alt kenarı ön farın arka ucundan çıkan çizginin hizasından başlıyor. Arka kapıya kadar yükseldikten sonra eğimlenerek arka cama uzayan alt kenar, onu tavan çizgisine bağlayan ve tavana paralel başa dönen üst kenar ile tamamlanıyor. Alt kenar krom çizgi ile vurgulanmış. Stop lambası ile ön tekerlek arasında uzayan omuz çizgisi de aynı etkide bulunuyor. Omuz çizgisi altında kalan kapı kolları ise krom kaplamaları ile şık görünüyor. Arka kısımda i20’dekileri hatırlatan stop lambaları belirgin omuzlar oluşturuyor. Alttaki girinti ve çıkıntılar ise kaslı bir vücut yaratıyor. Burnun ortasını işaret eden lambalar kırmızı ve beyaz renkleri ile şık görünüyor. İçlerindeki küçük detaylar ile görüntü güzelleşiyor. Gözler iki lambanın da işaret ettiği marka logosuna yöneliyor. Arka camın eğimli alt kenarı yan kenarlara yumuşak bir kıvrımla birleşiyor. Bagaj kapağının alt yarısındaki plaka derine yerleştirilmiş. Yanlarında ise marka ve model adı yazılı. Tampon, alttan yükselen metal görünümlü parça ile sportif bir hal alıyor. Sağ tarafına yaslanmış iki egzoz çıkışı bu etkiyi arttırıyor. Tekerleklerden sonra devam eden siyah plastik kaplamalar da bu metal görünümlü parça ile beraber yükselip alçalıyor. Arka kısım, insan sırtına benzer görüntüsü ile araca gerçekçi bir görüntü kazandırıyor. Tucson, güçlü bir kimliğe, akılda kalıcı bir surata sahip. Özellikleri rakiplerinden üstün ya da farklı değil, ancak görüntüsü ve tarzı onu cazip hale getiriyor.

hyundai-tucson-ic3a7.jpeg

Bordo renk koltuklar çok hoş gerçekten.

Hyundai Tucson iç mekan estetik beklentilerinizi tam olarak karşılayamıyor, ancak çirkin de değil. Yanlara doğru açılan çizgiler, yumuşak köşeler ile sarılan sivri detaylar ile nitelikli bir görüntü. Üç kollu direksiyonun gerisinde iki ana çemberden oluşan gösterge paneli yer alıyor. Panelin üzerini örten kaplama orta konsola uzanarak görsel olarak konsol ile göstergeleri yakınlaştırıyor. Krom çerçeve ile sarılan havalandırma çıkışları multimedya ekranının altından birbirine bağlanıyor. 8 inçlik ekran altında ufak düğmeler yer alıyor. Orta konsolun alt yarısında havalandırma kontrolleri, depo gözü ve vites kolu bulunuyor. Vites kolunun bulunduğu zemin geriye uzayarak kol dayama aparatına birleşiyor. Orta konsolu ikiye bölen çizgiler yanlara uzuyor ve genişliyor. Kapı iç yüzlerinde de aynı hizadan devam eden çizgiler kabini sarıyor ve güven hissi oluşturuyor. Kapılardaki akıcı şekiller arkaya hızla uzuyor. Tucson iç mekanda geniş hacim sunuyor. ix35’in heyecanlı çizgileri olgunlaşmış, daha net ve ciddi bir görüntü almış. Özgün görüntü, modern donanımlar ve beklentileri karşılayan özellikler ile tamamlanmış. Premium rakiplere göre fiyat avantajı da Tucson’u cazip hale getiriyor. Araç, 2015’in 2. yarısında satışa sunulduğunda kompakt SUV sınıfı müşterileri için farklı bir yol sunacak.

sayın selmazda hyundai tucson ne zaman tr ye glecek birde motor secenekleri hakkında bilginiz varmı hondanın hrv ve crv fiyatı ve dış ve iç görünüşünün resimleri olursa bizimlede paylasırsanız sevinirimm
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #30
Hyundai Tucson, 1.6 litrelik Turbo GDI motor haricinde aynı hacme sahip atmosferik üniteyle de satın alınabilecek. Turbo versiyon, yeni nesil yedi ileri çift kavramalı (7DCT), 1.6 lt GDI atmosferik ünite ise hem manuel, hem de tork konvertörlü otomatik şanzımanla tercih edilebilecek. Satışı Ağustos ayında olacak, fiyatlar belli değil.

Honda Crv ile ilgili bilgileri bir önceki sayfada belirtmiştim, sanırım görmedeniz.İç hacim ve tasarım mevcut 1.6 dizel 120hp'lik aracla aynı. Yeni nesil 9 ileri çift kavramalı otomatik vites, 160 beygirlik 1.6 litre hacmindeki dizelle sunuluyor. 4 tekerlekten çekişli aracın ortalama tüketimi 5.1 litre.

Premium Otm.Vites 1.6 Dizel 125.290 TL
Elegance Otm.Vites 1.6 Dizel 132.990 TL
Executive Otm.Vites 1.6 Dizel 139.990 TL
Executive+ Otm.Vites 1.6 Dizel 146.990 TL

Yeni Honda HR-V'nin biri benzinli ve diğeri dizel olmak üzere Euro6 emisyonlarına uyumlu iki farklı motor seçeneği bulunuyor. 1.5 i-VTEC 130 PS güç üretirken 1.6 i-DTEC ise 120 PS güç üretiyor. Her iki motor da 6 vitesli manuel şanzımanla kombine edilirken, 1.5 i-VTEC’te CVT otomatik şanzıman opsiyon olarak sunuluyor. Türkiye'ye geliş tarihi yaz ayları içerisinde olacak.

u3B2qV.jpg

9xWh3z.jpg

caRoSC.jpg

bSg4xz.jpg

aWIXgC.jpg


sayın selmazda hyundai tucson ne zaman tr ye glecek birde motor secenekleri hakkında bilginiz varmı hondanın hrv ve crv fiyatı ve dış ve iç görünüşünün resimleri olursa bizimlede paylasırsanız sevinirimm
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,829
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Şu jant tipini akıl edip üretene girsin o akslar iyi mi? Diyesim var... >:D Her arabaya, kasaya yakışmıyor arkadaş...
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
CRV'nin mevcut 1.6 dizel 120 PS versiyonunu fiyatları oldukça uygun;

101K, 109K, 115K

Ayrıca genişlik 2.09 çok iyi.
tüketim de 5lt altında. iyi bir alternatif kısaca.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Bu araçların Türkiye ye giriş çıplak fiyatlarını bilsek yorumlar daha oturaklı olurdu aslında. Fatih abi başlık haricinde bilgi verirken, örneğin Tucson için yaptığın alıntı çok uzun olunca okumadım hiç, sıkıcı olmamak için kısa ve öz alıntıyı kendi yorumunla harmanlayarak yazman daha anlaşılır ve cazip olur.
 

selmazda

Katılımcı
Mesajlar
512
Konum
İstanbul
Aracın özelliklerini ön, arka, iç teknik vb. ayrı paragraflarda anlattığı için kesmek istemedim. Belki biraz uzun ama 2-3 paragraf sonuçta..

Üstteki 3 paragrafı ikiye bölebilirsen daha rahat okunur.

Bu araçların Türkiye ye giriş çıplak fiyatlarını bilsek yorumlar daha oturaklı olurdu aslında. Fatih abi başlık haricinde bilgi verirken, örneğin Tucson için yaptığın alıntı çok uzun olunca okumadım hiç, sıkıcı olmamak için kısa ve öz alıntıyı kendi yorumunla harmanlayarak yazman daha anlaşılır ve cazip olur.
 

ismail_18

Sessiz
Mesajlar
18
Konum
çankırı
sordugumuz sorulara cevaplarını esirgemeyen tüm arakadaslara canı gönülden tşk ediyorum sagolun bilgilerinizle bizi aydınlattıgınız için paylasımlarınızı her zaman takip ediyorum
 

xendaba

Sessiz
Mesajlar
9
Konum
ankara
Demekki crossover furyası dahada büyüyecek, ama cx3 fiyat- performans olarak biraz Zayıf kaldı gibi 250lt bagaj nedir yahu Arabanın kıçını uzat 10cm daha ;)

Bakalım sıkı bir cx3 bekleyeni olarak şuana kadar duyduğum ve aldığım izlenim biraz düşük
Aracı canlı görüp sürmeden birşey denemez ama 4x4 bir araç 4 kişi kayak tatiline gidemiyorsan ki bagaj buna olanak sağlar gibi durmuyor

Ne anladım o4X4 ten

Tam şehiriçi bayan arabası olmuş

Biz mazda2 üzerine inşaa edilmişi değil belki ilerde Mazda 3 üzerine inşaa edilmiş cx4 mü beklesek ne yapsak ;)

Kışın 4 kişi Üstte boardlar iğne deliği kalmadı bagajda ancak sığdık yeni Mazda 3'e
Haliyle bot vs buna aynı tarz 2 kişi eşyaları ile rahat gider

Tabiki cx5 var onu al ozaman diyen olacak ama benzer segmentteki bagaj hacimleri çok daha üstün ; ki ben beklerdim ki Mazda 3 ten daha fazla bagaj hacmi olsun sonuçta arka taraf Dışa doğru yer açılmış falan sandım .

Bagaj çok önemli mi? Aslında herzaman önemli olmuyor ve 2 kişiyiz ama kışın veya yazın biryerlere giderken genelde 3 veya 4 kişi oluyor ve özellikle valizler sıkıntı oluyor Mazda 3 için ne çok iyi ne kötü işi görüyordu daha büyük olsun isterim ama, yazın belki portbagaj sorunu çözer lakin kışın üst taraf zaten dolu kalıyoruz 250lt ile başbaşa


Bagaj dışında kusuru yok gibi gerçek Sürüş yaptıkmı elbette değişebilir ama fiyat orantılayınca kendi özelliklerine göre makul - diğer marka benzer araçlarına göre çok gibi geldi ( Çoktan kastım bi 7-8k ) düşük olabilirdi gibi..

Alacak herkese hayırlı olsun o kapora verip bekleyenler kim yahu hiç sesi çıkmıyor ;)
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Yorumun güzel olmuş, fiyat haricindeki söylediklerine katılıyorum, Cx4 bence de olması lazım.
 

xendaba

Sessiz
Mesajlar
9
Konum
ankara
Test aracı gören aracı test eden varmı?

Ankara SK en geç Haziran 15e kadar gelecek Demişti tabi daha erkende olabilir denmişti , belki geldiyse deneyen olmuştur ;)
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,829
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Testle ilgili henüz netleşen bir şey yok ama zaman neyi gösterir bilinmez...


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Üst Alt