Mazda Cenevre'de Yeni Modellerini Tanıtacak

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
c9kjZo.jpg


Mazda'nın yeni nesil SKYACTIV teknolojisi ile donatılmış araçlarını 3-4 Mart'ta basına ve 5-15 Mart'ta ise herkese açık olarak Cenevre Motor Show'da tanıtacak. Mazda'nın basın toplantısı ise 3 Mart sabahı saat 10:45'te yapılacak.

Mazda'nın ilk küçük SUV'si Mazda CX-3'ün Avrupa prömiyeri etkinliğin odak noktasını oluşturuyor. Dört çekişli ve önden çekişli olarak sunulan aracın KODO tasarımı ile SKYACTIV Teknolojisinin alışılmışa meydan okuyan performans ve yakıt verimi kombinasyonu, aracın yaz başında Avrupa'da satışa çıktığında ortalığı kasıp kavurması için bir araya getirildi.

MX-5 YİNE PİYASAYI ALT ÜST EDECEK

Uzun süredir beklenen dördüncü nesil Mazda MX-5 herkes için bir şey sunuyor. İlk olarak Eylül ayında tanıtımı yapılan Yepyeni MX-5'in özellikleri, yeni gövde tasarımı ve SKYACTIV motorlarıyla kalpleri fethedecek. Bu hafif tasarımın kökenleri, 25 yıl önce çıkan orijinal modele dayanıyor ve güz aylarında piyasayı alt üst edecek.

SÜPER MİNİ MAZDA 2

Yeni Mazda2, baş üstü gösterge ekranı dahil olmak üzere çok çeşitli ekipmanlarıyla B segmentinde çıtayı yükseltiyor. Yeni süper mini daha şimdiden 2014-15 yılı Japonya Yılın Otomobili ödülünü ve Avrupa Altın Direksiyon ödülünü kazandı bile.

Bu modeller de MZD Connect, Mazda'nın güvenli ve kullanımı kolay akıllı telefon bağlantı sistemi ve şirketin teknoloji harikası i-ACTIVSENSE aktif güvenlik teknolojisi bulunuyor. Araçlar, 3-4 Martta basına ve 5-15 Martta ise herkese açık olarak Cenevre Motor Show'daki 5150 (salon 5) nolu stantta sergilenecek. Mazda'nın basın toplantısı ise 3 Mart sabahı saat 10:45'te yapılacak.

screen_shot_2015-02-03_at_13.11.23_0.png
 

Güven

Katılımcı
Mesajlar
609
Konum
İstanbul
Araç Markası
2020 - Toyota Corolla
Araç Renk ve Tip
Gri - Sedan
SÜPER MİNİ MAZDA 2 gelmeyecek ya çok kötü :(
 

Üst Alt