Mazda Bir Kez Daha Roma Film Festivali Sponsoru

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
20160812-rome.jpg


Sürüş tutkusunu sinema alanına da taşıyan Mazda, bu yıl 13-23 Ekim tarihleri arasında 11.si gerçekleştirilecek olan Roma Fim Festivaline destek veriyor. Japon otomobil üreticisi bu etkinliğe 4 yıldır sponsor olurken etkinlik aynı zamanda ikonik MX-5 roadster dostları ve sevenlerinin her zaman alışılmadık şeylerle karşılaştığı bir festival olarak da dikkat çekiyor.

Mazda, Avrupa‘nın dört bir yanında gerçekleştirilen yarışlarda seçilen MX-5 dostlarını ve sevenlerini, MX-5’lerini Festivalin ilk haftasında olağanüstü bir sinema deneyiminin kendilerini beklediği Roma’ya doğru sürmeye davet ediyor. Bunun yanında çok sayıda sıra dışı filmin ve çeşitli türleri kapsayan film materyallerinin gösterimlerine, Oliver Stone, Tom Hanks ve Meryl Streep gibi Hollywood yıldızları ile bir araya gelinecek özel etkinlikler düzenlenecek ve sadece ritüeller, yarışmalara odaklanmak yerine insanların duygularına hitap edecek bir atmosfer yaratılacak.

2015 Roma Fim Festivali öncesinde hazır bulunan Artistik Direktör Antonia Monda, “Tüm kalbimizle, sinemayı seyircinin bakış açısıyla kutlamak için buradayız” diyor ve ekliyor “Roma Film Festivali sinema aşkı ile ilgilidir; saf ve sade. Organizasyonun köküne iniyoruz ve dikkatleri festival konuklarının üzerine çekiyoruz”. Bu, Mazda’nın MX-5 tarafından karakterize edilen sürüş keyfine yönelik tavrını tartışmasız şekilde yansıtan bir yaklaşımdır. Roadster modeli 2015 Roma Film Festivali’nde de yine spot ışıklarının altında yer alarak 150.000’den fazla ziyaretçinin dikkatini çekti. Geçen senenin ilgi çeken diğer olayları ise 360°’lik MX-5 selfie deneyimi, iki kişilik konforlu MX-5 sinema alanı ve organizasyon alanından Roma’nın dışında yer alan tatil bölgesi “Miataland”e giden MX-5 konvoyu.

Piyasaya sürüldüğü yıl olan 1989’dan beri 1 milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaşan MX-5’in, Avrupa’da ve tüm dünya genelinde gerçekten çok sayıda seveni bulunuyor. Günümüzde, keyifli sürüşün yanında satın alınabilir ve güvenilir spor otomobil standartlarına sahip MX-5, 2000 yılından beri en çok satılan iki koltuklu spor otomobil kategorisinde Guiness Dünya Rekorunu da elinde bulundurmaktadır. Halihazırdaki dördüncü jenerasyon modeli, bahar döneminde 2016 Dünya Yılın Otomobili ödülüne layık görülmüştür.
 

Üst Alt