Mazda Aşkı Böyle Bir Şey Demek !!

immmir

Aktif
Mesajlar
1,221
Konum
Ankara
Araç Markası
2012 Mazda 3 Touring D
Araç Renk ve Tip
Kristal Beyaz-Sedan
MAZDA SINA VEDA EDEN BİR ARKADAŞ

Kara kuzum, sevgilim;

Evet senden bahsediyorum, ruhu olduğunu hissettiğim arabamdan. Daha önce hiç olmamıştı, paranın getirdiği hiçbir şeye senin gibi bağlanmamıştım. Son bir yıldır seninle anladım Mazda sahiplerinin neden arabalarına takıntılı olduğunu. Çok garip, çok tuhaf… Sanki canlı gibisin, benimle konuşur gibisin, benim seni sevdiğim kadar beni sever gibi. Kaç kişi var bilmiyorum arabasıyla konuşan, dertleşen, onunda kendiyle sessizce konuştuğunu hisseden, içindeyken huzur duyan, kötü bir günün sonunda koltuğuna oturduğunda sakinleşen? Pek çok farklı araca sahip oldum. Ne alınırken ne satılırken bir şey hissetmedim ama sen bi başkaydın be kara kuzum. Bir yıl önce, 2 Aralıkta koltuğuna oturduğum ilk anı hatırlıyorum. Son birkaç yıldır ne kadar istemiştim seni. Bayide ilk kez başka birinin içine oturup kapısını kapattığımda aşık oldum sana. Mazda 3’üm kara kuzum affet beni. Mecbur kalmasam asla ayrılmazdım senden bu şekilde. Aslında hala beraberiz, belki bir şey olur da satmak zorunda kalmam diye dua ediyorum ama…..Neyse Allah büyüktür.


Ama olsun be kuzucum, kim bilir belki gene bir gün kavuşurum sana. O güne kadar hatıralarımızla avunurum. Yokuşta terbiye ettiğimiz Almanları hatırlar gülümserim, ya da zor durumda kaldığımızda yola tırnaklarını geçirişini hatırlar minnet duyarım sana. Çok hatıramız yok belki ama çok güzel hatıralarımız var. Seni hiç üzmemişimdir umarım, çünkü sen beni hiç üzmedin. Neler neler söylediler seni almadan önce, ya da aldıktan sonra. “Çok yakıyor, parçası pahalı, piyasası yok” daha neler neler. Zaten hiçbirisine kulak asmamıştım ama sen o kadar haklı çıkardın ki beni. Hiç pişman etmedin kalbimin sesini dinlediğim için. Teşekkür ederim kara kuzum yaşattığın her an için.


Seninle en çok şehirler arası yolda birlikte olmayı sevdim. Kadrana baktığımda korkardım bazen ama kabul et senin suçundu. Ulaştığın sürati belli etmiyordun onu anlıyorum da, 3000 devirden sonra o motor sesini çıkarıp tahrik etmicektin J. Güzeldi sevgilim, her anı güzeldi. Şimdi nasıl kıskanacağım biliyor musun yeni sahibini (Gözüm Yok Allah kaza bela vermesin inşallah) Umarım seni benim kadar sever, benim kadar titrer üzerine ve hiç üzmez seni. Sen de onu üzme, ona ve varsa ailesine bizimkine baktığın kadar iyi bak, gerekirse onlar için kendini feda edeceğini ama onlara zarar gelmeyeceğini hissettir onlara da.


Sana söz veriyorum bebeğim. Bir gün bir yerde yeniden birlikte olacağız. Sensiz geçen her anda seni o kadar çok özleyeceğim ki, bu his beni yeniden sana getirecek. Elveda demiyorum o yüzden. Biliyorum sen de beni özleyeceksin ama yeniden, daha güzel anılar biriktirebilmek için önce hasret kalmak gerekiyor…..
Kara kuzum kendine iyi bak, beni sakın unutma. Çünkü ben seni hiç unutmayacağım……

Bu başlığı okuyan ve samimiyetime inanan tüm Mazda tutkunu kardeşlerimden ve abilerimden tek ricam lütfen bir kere de olsa sizde kara kuzum ve benim için dua edin. Rabbimin hikmeti sonsuzdur.Belki sizlerden birinden gelecek bir dua katında karşılık bulur ve o mucize gerçek olur.Biliyorum sonuçta bir araba bu kadar üzülmenin gereği yok diyorsunuz belki ama kara kuzum benim için aileden birisi gibi ve ondan bu şekilde ayrılacak olmak gerçekten çok acı verici oldu.


 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Hislerimize tercüman olmuş, Allah kavuştursun inşallah en tez vakitte.. İstemeyerek kimse ayırmasın kuzusundan hiçbirimizi.
Âmin âmin âmin...

Dünya malı neticede bu kadar ileriye gitmemeli ama bizde insanız işte bir şekilde aşık ediyor kendisine... :)

Daha iyisini alma niyetiyle olsa da 626 aracımı sattığımda arkasından ağlamıştım... :(
 

böcek

Katılımcı
Mesajlar
457
Konum
İstanbul
Abi baştan sona zevkle okudum ve hayran oldum arabana olan aşkına bağlılığına allah tez zamanda kavuştursun ins

LG G3 GOLD
 

ogzhn38

Katılımcı
Mesajlar
564
Konum
Kayseri
Araç Markası
1999 323f 1.8 Astina
Araç Renk ve Tip
Gri - Hatchback
İşte buradaki herkeste durum bu.
Alman'a, Fransız'a, japon'a pardon civcive inat Mazda. :D
 

grafff

Aktif
Mesajlar
1,346
Konum
Ankara - Kırıkkale
Araç Markası
Mazda 3 Bk
Araç Renk ve Tip
Kırmızı Sedan
Umarım tez zamanda tekrar dan kavusursun kuzuya, allah kolaylık versin.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet

böcek

Katılımcı
Mesajlar
457
Konum
İstanbul
Abi bizde öyle oldugumuz için başka sadece yazıya odaklanıp yazdık ama inanıyorumki her mazda sahibi aracını canlı görüyordur ben ona bir makina gibi bakmıyorum mesela :) guzum benim özgürlüğe uçuran kanatlarımdır

LG G3 GOLD
 

Üst Alt