Arkadaşlar iş yerinden bir arkadaşımın 94 model sedan 323 ü var,
1-sağ akis komple değişmesi gerekiyormuş,
2- bir de devirdaim pompası sordu,
marka model ve uygun fiyata alınacak yer tavsiyeniz olur mu?
uygun fiyatlı ve sıkıntı çıkarmayacak birşey alsın sizlerin de tavsiyelerinizle
kendisi anlar arabanın mekaniğinden amam kendisi takamaz,
bizim tanıştığımız ustaları söyledim, onlara da gidemedi,
sorun belli, gidip bir ustaya taktırırsa kendi alıp götürecek
Nette veya parçacılarda japon menşeili bulursa alsın, yoksa korea, taiwan menşeili olanlar vardır ve hepsi aynı kalitededir diye düşünüyorum, alsın taktırsın.
onlarda da genelde taiwan malı var, bizim derdimiz japon yan sanayi bulunabilir mi, başka markalardan da iyi çıkanlar vardır belki, deneyen tecrübe eden arkadaşlar vardır belki diye açtım konuyu
Merhaba arkadaşlar;
Burada aks ile ilgili konu olduğu için tekrardan başlık açmak istemedim. Benim aracın ön sağ aksından ses gelmeye başladı dün. Hatta firen yapınca da uğultu gibi bir ses geliyor. Üzerinde orjinal aks ve aks kafası var şuanda, bugüne kadar hiç değişmedi (140.000km'de)
İnternetten parça bakacağım fakat komple aks bakmam mı daha sağlıklı olur yoksa aks kafasını değiştirmem yeterli olur mu sizce?
Arkadaşlar iş yerinden bir arkadaşımın 94 model sedan 323 ü var,
1-sağ akis komple değişmesi gerekiyormuş,
2- bir de devirdaim pompası sordu,
marka model ve uygun fiyata alınacak yer tavsiyeniz olur mu?
uygun fiyatlı ve sıkıntı çıkarmayacak birşey alsın sizlerin de tavsiyelerinizle
Merhaba arkadaşlar;
Burada aks ile ilgili konu olduğu için tekrardan başlık açmak istemedim. Benim aracın ön sağ aksından ses gelmeye başladı dün. Hatta firen yapınca da uğultu gibi bir ses geliyor. Üzerinde orjinal aks ve aks kafası var şuanda, bugüne kadar hiç değişmedi (140.000km'de)
İnternetten parça bakacağım fakat komple aks bakmam mı daha sağlıklı olur yoksa aks kafasını değiştirmem yeterli olur mu sizce?
Daha kimseye göstermedim aracımı ustam. Sadece komple değiştirmek mi daha iyi olur yoksa arızalı kısımı değiştirmek mi daha iyi olur diye sormuştum. Sanırım komple değiştirmek rüya olur benim için, orjinalin komple aks takım fiyatları 2000tl üzerindedir.
Ben tamircime gidip problemin tam olarak nereden kaynaklandığını öğreneyim ve dediğiniz gibi URW marka bulmaya çalışayım. Teşekkürler cevabınız için.
Daha kimseye göstermedim aracımı ustam. Sadece komple değiştirmek mi daha iyi olur yoksa arızalı kısımı değiştirmek mi daha iyi olur diye sormuştum. Sanırım komple değiştirmek rüya olur benim için, orjinalin komple aks takım fiyatları 2000tl üzerindedir.
Ben tamircime gidip problemin tam olarak nereden kaynaklandığını öğreneyim ve dediğiniz gibi URW marka bulmaya çalışayım. Teşekkürler cevabınız için.