Makyajlı 2016 Mazda 3 Geliyor

yakup

Aktif
Mesajlar
2,245
Konum
Erzincan
Araç Markası
2009 - Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Exclusive
2016-Mazda-3-facelift-teased-1024x768-799x580.jpg


2016 makyajlı Mazda 3 modelinin tanıtım etkinliğine kısa bir süre kala Japonya'da araca ait ilk ipucu fotoğrafı da paylaşıldı. Japonya'da bir gazetede yayınlanan fotoğrafta Mazda Axela yani diğer adıyla Mazda 3 modelinin yakında geleceği belirtildi.

Makyajla Birlikte Neler Değişti?

Hatırlanacağı üzere Mazda 3 modeline ait olduğu iddia edilen bir broşür internete sızdırılmış ve makyajlama operasyonuyla birlikte ortaya çıkacak olan değişiklikler de bu broşür içerisinde yer almıştı.
Genel olarak büyük değişikliklerin yapılmadığı dikkatlerden kaçmazken Mazda logosunun yeri değiştiği, ön panjurun yeniden tasarlandığı ve far gruplarında bir takım değişimlerin yapıldığı görülüyor.

İç Mekan Değişiklikleri

Çin'de test esnasında görüntülenen araçtan elde edilen bilgiler doğrultusunda makyajlı Mazda 3 modelinin iç mekanında küçük de olsa güncellemelerin yapıldığı görülüyor. Vites kolunun ön konsola daha yakın bir şekilde konumlandırıldığı araçta manuel el freni sistemi yerine elektronik fren sisteminin kullanıldığı iç mekanda ilk olarak dikkatleri çeken ayrıntılar arasında yer alıyor.

Yeni Motor Seçeneği

2016 makyajlı Mazda 3 modelinde 1.5 litre hacminde Skactiv-D dizel motor seçeneğinin de sunulacağı belirtiliyor. 105 HP güç değerine sahip olacak olan bu motorun 270 Nm tork üreteceği ifade ediliyor.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Mx-5 için de bu tarz haberler hep yapıldı fotoğraflar paylaşıldı ama hiç alakası olmayan bir tasarımla karşımıza çıktı. Bu yüzden gerçeği ortaya çıkmadan ne yazılıp çizilse gerçeği yansıtmayacağı aşikar. :)

Böyle bir tasarım için 2 yılda makyaj işlemi görmesi bence gereksiz atraksiyon...
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,828
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Makyaj yaptık, diyecek kadar değişiklikler yapılmış.
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Bu görünen kısmı, acaba görünmeyen kısımlarda iyileştirmeler var mı? Bundan önceki bütün modellerde olduğuna göre vardır galiba
 
Mesajlar
1,988
Konum
Denizli
Araç Markası
X
Araç Renk ve Tip
Lacivert
Teşekkürler karşılaştırma için , böyle bakınca baya güzel olmuş dışıda iç zaten kusursuza yakın olmuş . Dikkatimi çeken araç sanki yay takılmış gibi daha alçak duruyor, yoksa banamı öyle geldi ?
 

Üst Alt