Lassa V1 Challenge Ödül Gecesi Düzenlendi

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Lassa V1 Challenge 2014 sezonu ödül gecesi 31 Mart akşamı Power Media Center’da yapıldı.

Lassa V1 Challenge 2014 sezonu ödül gecesi 31 Mart akşamı Power Media Center’da yapıldı. Sezonda birinci, ikinci ve üçüncülüğün sahibi olan sporcular seçkin davetlilerin önünde kupalarını aldılar. Gecenin sürprizleri yerli yarış otomobili VOLKICAR’ın mobil uygulamalar için yapılan yarış oyunu ve davetlileri kahkahaya boğan Ümit Erdim’in sunumu oldu.

ALTIN, GÜMÜŞ VE BRONZ KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Volkicar’ın yarattığı kahraman sporculardan Can Tolon, 2014 sezonunu ilk sırada tamamlayarak altın kupayı alma hakkı kazandı. Tarih Yazıcı sponsorluğunda yarışan İzmirli pilot Tolon, şampiyonayı iki kez üst üste kazanmış oldu. Bronz kupanın sahibi ISS sponsorluğunda yarışan Burak Çukurova olurken MANN-FILTER pilotu Koray Muratoğlu bronz kupanın sahibi oldu. Pilotlar kupalarını gecede Volkan Işık’ın elinden aldı.

CAN TOLON TOPLAMDA 95 BİN TL KAZANDI

Volkicar’ın en başarılı pilotlarından Can Tolon 4 sene önce yarış hayatına Lassa V1 Challenge ile başlamıştı. Yıldızı Volkicar ile parlayan Tolon, kabiliyeti ile bugüne kadar 95 bin TL kazandı. 2015 sezonunda para ödüllerinin arttığı şampiyona yine pilotlar için çok cazip fırsatlar sunacak.

VOLKICAR OYUNU MOBİL UYGULAMALARDA!

Gecede İOS tabanlı yazılımlar için hazırlanan ve kısa süre sonra tüm yazılımlarla uyumlu olacak olan VOLKICAR uygulamasının da tanıtımı yapıldı. 31 Mart itibari ile Apple Store’dan indirilebilen oyun, Lassa V1 Challenge’ın gerçek pistlerinde oynanabiliyor. Oyunda şampiyonanın yapıldığı Aydın şehir içi pisti ile, Körfez ve İzmir yarış pistlerinin VOLKICAR versiyonları birebir olarak yer alıyor. VOLKICAR oyundaki pilotlar ise şampiyonada yarışan Türk sporcularımız. Oyun ile ilgili oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Volkan Işık; “ üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Mobil uygulamalar hayatımızın vazgeçilmezi. Biz de VOLKICAR uygulaması ile telefonunda,tabletinde yarış oynamayı sevenlerin ceplerine girmeyi amaçladık. Volkicar rekabeti mobil olarak da devam edecek ve düzenleyeceğimiz sürpriz yarışlarda kazananları ödüller bekliyor olacak.” dedi.

ÜMİT ERDİM’İN SUNDUĞU GECEDE KAHKAHA EKSİK OLMADI

İlk kez 2014 sezonunda Lassa V1 Challenge’da yarışmaya başlayan oyuncu Ümit Erdim sezona renk katmıştı. Ödül töreninin de sunuculuğunu üstlenen Erdim, gece boyu sahne alan başarılı pilotlar ve şampiyonanın sponsorları ile atışmaları ile geceye kahkaha damgası vurdu.

Lassa V1 Challenge 2015 sezonu 10 Mayıs’ta Körfez Pisti’nde yapılacak yarış ile başlayacak.
 

Üst Alt