KODO 3 Milyon Adeti Geçti

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
52,070
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Mazda; Kodo tasarım ile 2011 yılında çıktığı yolda, Skyactiv teknoloji ile ürettiği araçlarında 3 milyon adeti aşarak; dosta güven, düşmana korku salmayı başardı... :p :)

Kodo tasarım ve skyactiv teknolojiye sahip CX-5 ile 2011 yılında Japonya/Hiroşima fabrikasında üretilmeye başlamasından itibaren geçtiğimiz yıl sonunda bütün Kodo tasarım ve skyactiv teknoloji ürünü Mazda'ların üretim rakamı 3.050.000 adet olduğu açıklandı.

Hiroşima ve Hofu fabrikalarının yanında, Tayland, Meksika ve Çin'de üretim yapan Mazda; Los Angeles Auto Show'da tanıtmış olduğu CX-9 modeli ile yeni nesil ailesine bir yeni üyeyi daha katmış oldu. Bu modelin Kodo tasarımlı ailenin elini daha da güçlendireceği aşikardır.

Bu tasarım ile sadece görselliği hedeflemeyen Mazda; ileri güvenlik teknolojileri ile güvenli sürüş pozisyonu sağlama konusunda da rakiplerinden bir adım öne çıkmakta. Hatta; MZD Connect sistemi ile telefon teknolojisini araç ile birleştirerek, sürücünün güvenli sürüşten ödün vermeden telefon ile iletişimde kalmasını sağladı.

Kodo tasarıma sahip Mazda modellerinin kısa üretim tarihi aşağıdaki fotoğrafta mevcut.

 

Üst Alt