Japon Sumocu Terör Estirdi

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Nissan, 25-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Goodwood FoS etkinliğinde Juke-R’ın 2.0 versiyonunu gözler önüne serdi.

Dünya’nın ilk Crossover Süpercar’ı olarak adlandırılan otomobilin etiketindeki 2.0 ibaresi motor hacminin aksine Juke-R’ın 2. jenerasyonunu simgeliyor. 1. nesilde de olduğu gibi GT-R NISMO’nun 492 BG gücündeki çift turbo V6 3.8 lt’lik motorunu kullanan Juke-R 2.0, yapılan modifikasyonlar sayesinde 600 BG güce ve 652 Nm torka sahip olmuş. Performans değerleri açıklanmasa da 0-100 km/sa hıza 3.7 sn çıkan ve maksimum 257 km/sa hız değerlerine sahip olan selefinden daha iyi sonuçlara imza atacağı belirtilen Juke-R 2.0, bu sayede süperspor otomobillere taş çıkartacak.

Daha güçlü bir motorla birlikte yeni bir bodykit’e de sahip olan model, karbon fiberden imal edilen ve motorun soğuması için daha geniş hava yarığına sahip ön tamponla karşımıza çıkıyor. Yeniden tasarlanan arka tampon ve difüzörde de karbon fiber kullanan Nissan, arka far tasarımında ise değişikliğe gerek duymamış.

Standart modelin ön çamurlukları değiştirilirken motor kaputundaki karbon fiber hava kanalları dikkat çekiyor. Aracın ön yüzünde altlı üstlü konumlandırılan far gurubuna da ufak dokunuşlar yapan Japon marka, yeniden tasarladığı marşpiyellerde ise yine karbon fiberi tercih etmiş.

Nissan, şimdilik konsept olarak nitelendirdiği Juke-R 2.0’ın üretimi hakkında detay vermezken, gelecekteki üretim modelinin neredeyse bir kopyası gibi görünen otomobilin satışa sunulması halinde, selefinin 590.000$ olan fiyat etiketini daha da yukarıya taşımasına kesin gözüyle bakılıyor.

aEgjJq.jpg

TOXoez.jpg

mw5hg3.jpg

E5VKij.jpg
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Ne yapsalar gözümde yok...


Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
 

Kemal

Katılımcı
Mesajlar
611
Konum
Tokat
Araç Markası
2010-Mazda 3 İmpressiv
Araç Renk ve Tip
Aluminyum Gri-Sedan
Nissan deyince Japon; Japon diyince Nissan gelmiyor artık benim aklıma :) Fiuvv
 

dr_azoom

Katılımcı
Mesajlar
712
Konum
Ankara
Araç Markası
Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Mps - Power
NİSMO Body kit güzel ama o paraya değmez ..


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Üst Alt