Jaguar Land Rover SVX İle Geliyor

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
mJXBpS.jpg


Jaguar Land Rover daha önceden bize güzel tasarımları haber yapma olasılığı vermişti, ama bu sonuncusu değil. Car and Driver haberlerine göre yeni çizgileri SVX modelleri olacak.

1990’lı yıllarda çıkan Subaru Coupe ile karıştırılmasın. 4 çekişli olan Land Rover SVX modelleri tamamen çok zorlu yol şartları için olacak. Detaylar şu anda az ve paylaşılması yakın gözükmüyor ama üretici firma Dakar Rallisi’ni ve Camel Turnuvası’nı ilham kaynağı olarak kullanmayı düşünüyor. Bu durum onları Ford F-150 Raptor üreticilerinden farklı kılıyor çünkü Ford üreticileri Baja 1000 parkurunu ilham kaynağı olarak kullandılar.

Son haberlere göre Land Rover bir adet sağlam Defender modelini yüksek performanslı bir biçimde off-road’a göndermeyi planlıyor ve ayrıca buna benzer olarak farklı bir Range Rover üretmeyi de düşünüyorlar. Eğer bu iki söylenti de gerçeğe dönüşürse bu iki araç SVX klasmanına öncü olacak adaylar olarak gözüküyor.

JLR Özel Araç Operasyon birimi bize, yüksek performanslı Range Rover Sport SVR, lüks sınıfındaki Range Rover SVAutobiography, F-Type Project 7 ve klasik Lightweight E-Type ile neler yapabileceklerini çoktan gösterdiler.

C/D gelecek SVR modellerinin Jaguar RS performans araçlarının yerine mağazalarda yerini alacağını onayladı.
 

Üst Alt