İtalyan Hükümetinden Lamborghini’ye Vergi Affı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Bloomberg’in son raporuna göre İtalyan hükümeti, Lamborghini’nin merakla beklenen SUV modeli Urus’un İtalya’da üretilmesi için elinden geleni yapıyor.

Satışta olan modellerine üçüncüsünü ekleyip eklemeyeceğine hala karar veremeyen Lamborghini’nin buna cevabı merakla beklenirken İtalyan yönetimi, Volkswagen grubu bünyesindeki markayı ikna etmek için kelimenin tam anlamıyla kesenin ağzını açmış. Urus konseptinin (eğer üretilirse) ülke sınırları içerisinde üretilmesi için Başbakan Matteo Renzi’nin yönetimindeki devlet, üreticiye 100 milyon €’ya varan vergi affı sunacak. Üstelik teklif bununla sınırlı değil.

Modelin üretimine başlamakla ilgili kararını gelecek ayın sonuna doğru açıklayacağını belirten Lamborghini yetkilileri, üretimin nerede yapılacağına bundan sonra karar verecek. Önceki haberlere göre Urus modelinin Volkswagen’in Bratislava, Slovakya’da üreteceği söylenmiş olsa da, İtalyan hükümetinin bu cömert teklifi her şeyi değiştirebilir.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,830
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
[member=56]ezmocesteri[/member] [member=9]domestos[/member] abiler... ben hiç Çin mallarını FB ye benzetiyor muyum :nea:

Benzetebilirsin tabiki de; ama ne derece örtüşür bilinmez... Ama Bülent cuk oturtmuş lafı...

Ayrıca Çin'i niye küçümseme çabasında olur millet anlamam...
Kıçımızdaki kotu, elimizdeki telefonu, gözümüzdeki gözlüğü, ayağımızdaki ayakkabıyı çekik gözlü gardaşlara borçlu değil miyiz?

Hem keliz, hem fodul vesselâm... :D
 

Üst Alt