İtalyan Ateşi İlk Kez Bu Kadar Net

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
CFaTtR.jpg


Ferrari’nin F12 Speciale yada F12 GTO olarak adlandırmayı düşündüğü yeni otomobili, ilk kez kamuflajsız olarak görüntülendi.

Diğer Ferrariler gibi Eylül ayında gerçekleştirilecek Frankfurt Motor Show’da görücüye çıkacak olan F12 Speciale / GTO, Ferari’nin Maranello’daki fabrikasında gün yüzüne çıkarken daha önce çizimlerinin paylaşıldığı ve haberimize de konu olan otomobile olan benzerliğiyle ise dikkatli gözlerden kaçamıyor.
Ön çamurluklarında karbon fiber detayların dikkat çektiği otomobilin yan marşpiyelleri ise karbon fiber’den imal edilirken, yeni spoiler sayesinde F12 Berlinetta’da kullanılan arka spoilera nazaran arka cam çizgisiyle daha uyumlu bir görüntü ortaya çıkartılmış.

Arka çamurluklarında ki havalandırma yarıklarıyla otomobilin daha kaslı bir yapıya kavuşmasını sağlayan Ferrari, F12 Berlinetta’da kullanılan V12 6.3 litrelik motorun gücünü 30 BG arttırarak 760 BG’e yükseltmiş. Ferrari F12 Berlinetta’dan 200 kg daha hafif yapısıyla performans ve yol tutuş anlamında daha iyi değerlere imza ataması beklenen F12 Speciale / GTO’nun 0’dan 100 km/sa’lik hıza 3 sn’den daha kısa bir sürede çıkacağı konuşulurken modelle alakalı daha detaylı bilgilerin gelecek haftalarda basınla paylaşılması bekleniyor.
 

Üst Alt