İtalya’da Borusan Çığlıkları

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
FdFxcE.jpg


Uluslararası motorsporları arenasında 7 yıllık tecrübesine bu yıl yepyeni bir seriyi ekleyen Borusan Otomotiv Motorsport, 23-24 Mayıs tarihlerinde 3H İtalya Endurance Champions Cup’ın ikinci yarışı için İtalya’nın efsanevi Monza Pisti’nde start aldı.

Takım bu serideki ikinci yarışını kendi grubunda birinci, genel klasmanda da dördüncü tamamlayarak İtalya’nın Monza Pisti’nde hem podyumda Türk Bayrağını dalgalandırdı, hem de Avrupa’ya İstiklal Marşı’mızı dinletti.

Toplam 3 saat süren yarışta BMW M3 pilotajında sırasıyla Aytaç Biter, Fatih Ayhan ve Levent Kocabıyık vardı. Her dakikasında nefeslerin tutulduğu, her turda saniyelerin sayıldığı yarışta pilotlarımız ortalama 1 saatlik kullanım süresiyle direksiyon başına geçerek hem fiziksel hem de mental olarak yarıştılar.

Toplam 5,7 km uzunluğundaki Monza Pisti’nde toplam 68 tur atarak yarışı tamamlayan Borusan Otomotiv Motorsport, 4 farklı grupta gerçekleşen İtalya Endurance Champions Cup’ta tecrübesiyle hatasız bir yarış çıkararak kazanan taraf oldu.
 

Üst Alt