İşte Yeni Mitsubishi Pajero

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Ardı kesilmeyen teaserlar ve casus fotoğraflardan sonra Mitsubishi, yenilenen Pajero Sport modelini resmen tanıttı. Markanın Dynamic Shield adı verilen yeni ön yüz tasarımı da makyajlanan Outlander Sport’ta olduğu gibi Pajero Sport’ta da olacak. Bu tasarım bolca krom parçanın yanı sıra uzun ince ön farlar ve LED gündüz farlarıyla daha aşağıda konumlandırılmış sis farlarından oluşuyor.

Yandan bakıldığında C sütunundan arkaya doğru uzatılmış görüntüsüyle pek de alımlı gözükmeyen otomobilin dikey arka farları da herkesin zevkine uyacak bir tasarıma sahip değil. Bu yeni arka farlar, 2013 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenen GR-HEV konseptinden esinlenmiş ve aynı konsept halindeki gibi tampona kadar uzanıyor. İç mekana geçildiğinde büyük bir bölümünün Pajero’nun temelini oluşturan L200’den alındığını farketmek zor değil. Rahat deri koltuklar, gümüş rengi trim ve yeterli büyüklükte bir multimedya ekranı ile pek de kötü gözükmeyen bir iç mekana sahip otomobilde, Mitsubishi’de bir ilk olarak elektrikli el freni kullanılmış.

Pajero Sport’a gücünü veren ünite 2.4 litrelik bir turbo dizel. Şanzıman olarak da Pajero Sport’a özel yeni geliştirilen 8 ileri bir şanzıman seçilmiş. Otomobilde kullanılan motorun güç-tork değerleri belirtilmemiş olsa da L200 modelinde 154 HP/380 Nm ve 181 HP/430 Nm değerlerine sahip 2 seçenek olduğu göz önünde bulundurulursa bu iki versiyondan birinin kullanılması muhtemel. 2016 Mitsubishi Pajero Sport’un satışı bu sonbaharda Tayland’da başlayacak ve bunu takip eden sürede Avustralya, Güneydoğu Asya, Ortadoğu, Afrika, Güney Amerika ve Rusya bölgelerinde toplamda 90’dan fazla ülkede satışa sunulacak.
MJ55OL.jpg

VtUWoW.jpg

OVmL7F.jpg

DAVHdM.jpg
 

hagakure

Aktif
Mesajlar
5,637
Konum
İstanbul / Kadıköy
Araç Markası
2004 Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Şampanya-Sedan
Ön kısımda oluşturulan ve benim gözüme güzel gelen tasarım B sütununda sonra sanki kısa kalmış malzeme yetmemiş de ucundan tutup biraz yukarı çekiştirmişler gibi olmuş.
 
Mesajlar
1,988
Konum
Denizli
Araç Markası
X
Araç Renk ve Tip
Lacivert
Ön tasarım gayet heybetli ve güzel ,ön camdan sonrası yaramaz , pickuptan bozma gibi durmuş arka felaket kötü , iç donanım klasik mitsubishi özensiz detaysız , keşke bunu pickup yapsalarmış


Tapatalk
 

incirinaltı

Aktif
Mesajlar
6,446
Konum
Hatay-Arsuz
Araç Markası
2014 Mazda3 Powersense
Araç Renk ve Tip
Kırmızı-Sedan
Mitsubishi kamyonetin arkasını kapatmışlar arkadaşlar. Kamyonetiyle yan yana koyun,göreceksiniz bayağılığı...
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bana ilk bakışta; tipsiz bisiklet kasklarını çağrıştırmıştı... :)

kskkd.jpg

Gibi...
 

Üst Alt