Infiniti Q60 Concept Detroit Fuarı'nda

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
INFINITI’nin Q60 Coupé Concept modeli, Detroit’te düzenlenecek Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkıyor.



Infiniti’nin “Premium Sport Coupé” olarak betimlediği, 2+2 oturma düzenine sahip yeni konsepti; Q80 Inspiration ve Q50 Eau Rouge konseptlerinden izler taşıyor.

INFINITI’nin yenilenen spor coupé’si Q60 Concept, 13 Ocak 2015 Salı günü saat 08.10’da ABD’nin Detroit kendinde gerçekleştirilecek 2015 NAIAS Fuarı basın toplantısında tanıtılacak. Keskin hatları ve el yapımı şık kabin detayları ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan konsept model; alçak ve geniş yapısıyla çarpıcı bir görünüm sergilerken; performans ve gücü mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor.



Infiniti’nin son modellerinden ve Formula 1 teknolojisinden izler taşıyan Q60 Concept; jet türbinlerinin kanatlarından ilham alan siyah jant kolları ve tekerleklerin kenarına doğru uzanan mat krom gerdirmeleri ile çarpıcı bir görselliğe sahip. “2+2” oturma düzenine sahip kabinde ise sipariş üzerine el işçiliği ile hazırlanan Alcantara® deri detaylar ve karbon fiber özellikler Infiniti’nin DNA’sında bulunan kaliteyi vurguluyor.

Q80 ve Q50’den tasarım izleri…

Alçak tavan hattı ve kapitone deri koltukları ile zarif Q80 Inspiration’u anımsatan Q60, Q50 Eau Rouge spor sedan konseptinden ödünç alınan ön tekerlek bombelerinin ardındaki aerodinamik ızgaralarla da dikkat çekiyor. 21 inçlik dev alaşım jantlar üzerinde konumlanan otomobilin keskin hatları görsel bir heyecan sunuyor.

Gerçek bir sportif “2+2” Coupé

Infiniti tasarımcıları, premium spor coupé modelinin koltuklarında kullanılan deri materyelleri, konfor ve rahatlığın en mükemmel dengesini yakalayacak şekilde seçtiler. Tasarımcılar arka koltukta seyahat eden yolculara ekstra bacak mesafesi sunarak Q60 Concept’i daha konforlu bir “2+2”coupé haline getirdiler.

 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,831
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Kışkırtıcı derecede agresif tasarıma sahip... :)
 

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
34,897
Konum
Mudanya
Veli abiye katılıyorum, yolda giderken kapışmaya çok yatkın bakışları var, kışkırtıcı
 

Üst Alt