Honda'dan Roaster Modeli S660

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Honda,Roadster modelinin tasarımını çoktan bitirmiş.

khB0tl.jpg


Honda'nın anavatanı Japonya'da çekilen fotoğraflar ile Honda'nın Roadster modeli gün yüzüne çıktı.

Çekilen fotoğrafta görülen modelde, standart Honda farlarına göre daha inceltilmiş farlar dikkat çekiyor.Ayrıca daha geniş bir ön ızgaraya sahip olan Roadster,iç bölümde ise al tarafı düz bir direksiyona sahip.Direksiyon üzerindeki kontrol kumandaları diğer Honda modellerinde olduğu gibi konumlandırılmış.

3.4 metre uzunluğundaki modelin,kaputunun altında ise 3 silindirli 600 cc'lik bir motor bulunuyor.Bu motor ile sadece 63 beygir güç üretilebiliyor.Şanzıman olarak ise 6 ileri manuel vires kullanılmış.

KStGNC.jpg

PkA8HX.jpg

x7yQhZ.jpg
 

Güven

Katılımcı
Mesajlar
609
Konum
İstanbul
Araç Markası
2020 - Toyota Corolla
Araç Renk ve Tip
Gri - Sedan
Motor çok güçsüz olmuş ilginç :-\
 

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #6
Honda, 2013 Tokyo Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardığı konsept S660 modelinin Japonya’da satışa sunulduğunu açıkladı. Şirket, S660 modeli ile birlikte sınırlı sayıda üretilen S660 konsept sürümünün de satışta olduğunu duyurdu. Dünyanın ilk 6 vitesli manuel şanzımana sahip mini aracı olarak lanse edilen S660’un 7 vitesli sürekli değişken şanzıman (CVT) seçeneği de otomobilseverlere sunuluyor.

Go-kart sürüş hissi verdiği ifade edilen S660’ın konsept sürümü sadece 660 adet üretilecek. Otomobilin konsept sürümünde çeşitli ekstra özellikler yer alıyor.

Beyaz gövde rengi ve kırmızı renk çıkarılabilir tavanla birlikte gelen S660 konsept sürümünde alüminyum konsola monte edilen seri numarası, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu göze çarpıyor. Turbo beslemeye sahip 0,66 litre hacimli motoru 64 beygir güç üretebilen otomobillerin satış fiyatı ve Japonya haricindeki ülkelerde ne zaman piyasaya sürüleceği şu an için bilinmiyor.
 

Üst Alt