Harley'cilere Elektrik Fırsatı

Forlan

Gri Atmaca
Mesajlar
5,168
Konum
Ankara
Araç Markası
2017 M3 Dizel Power
Araç Renk ve Tip
Kül Grisi - Sedan
Harley-Davidson, Project LiveWire'ı hayata geçirerek motosiklet tutkunlarına Harley Davidson'ın ilk elektrikli motosikletinin geleceğine katkıda bulunma fırsatı sunuyor.

Harley-Davidson, Project LiveWire’ı hayata geçirerek motosiklet tutkunlarına Harley Davidson’ın ilk elektrikli motosikletinin geleceğine katkıda bulunma fırsatı sunuyor. Harley tutkunları, projectlivewire.com üzerinden gerçekleştirilecek yarışmaya katılarak Avrupa ’nın çeşitli şehirlerinde Project LiveWire’ı deneyimleyerek görüşlerini paylaşacak.

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, Project LiveWire kapsamında motosiklet tutkunlarına Harley Davidson’ın ilk elektrikli motosikleti olacak Harley-Davidson Project LiveWire’ın geleceğine katkıda bulunma fırsatı sunuyor.

Harley tutkunları, 1 Nisan 2015 tarihinden itibaren projectlivewire.com adresindeki katılım formunu doldurarak ve “Project LiveWire’ı 50 karakterden uzun olmayan üç kelimeyle nasıl tanımlarsınız?” sorusuna yanıt vererek Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde Project LiveWire’ı deneyimleyerek görüşlerini paylaşma hakkı kazanabilecek.

Project LiveWire Avrupa Turu, İngiltere ’de 16-17 Mayıs tarihlerinde Millbrook Venues’de başlayarak sırasıyla, 27-28 Haziran tarihlerinde Fransa’da, 11-12 Temmuz tarihlerinde İtalya’da, 18-19 Temmuz Almanya ’da ve 8-9 Ağustos’ta ise Hollanda’da gerçekleştirilecek.
Harley-Davidson tutkunları, başvurularını her etkinlik için etkinlik tarihinin ilk gününden dört hafta öncesine kadar yapabilecek. Yarışmaya katılım koşulu ise katılımcıların en az 18 yaşında olmaları ve tam geçerliliği olan bir motosiklet ehliyetine sahip olmaları. Kazananlar ise her etkinliğin üç hafta öncesinde e-posta yoluyla bilgilendirilecek.

Yarışma sonucunda 1.000 sürücü, Project LiveWire deneyimine katılma şansı ve heyecan verici yeni modeli kullanma fırsatı yakalacak ve sürüşlerin ardından model ile ilgili geri bildirimlerde bulunacak. Katılımcılar turun gerçekleştireceği şehirlerde düzenlenecek Project LiveWire’ın geliştirme sürecini gösteren sergilere de katılabilecek ve sergiyi fotoğraflama imkanı bulabilecek. Ayrıca etkinlikler kapsamında Jumpstar simülasyonu ile de sürüş deneyimi yaşanabilecek ve Project LiveWire’ın gücü hissedebilecek.

Harley-Davidson EMEA Bölge Halkla İlişkiler Müdürü Michael Carney, Project LiveWire Turu ile ilgili olarak,“Project LiveWire Deneyim Turu, Harley tutkunlarına elektrikle çalışan Harley-Davidson’dan ne bekledikleri konusunda geri bildirimde bulunma imkanı verecek. Project LiveWire Deneyim Turu’nun ABD ’deki ilk aşamasının ardından, tur Avrupa’daki Harley-Davidson tutkunları ile de buluşarak, bu heyecan verici teknolojinin gelecekteki yönünü şekillendirmemize yardım edecek” dedi.
 

ersinnsahin

Sessiz
Mesajlar
72
Konum
İstanbul
Uzun zamandır takip ediyorum. Her nekadar Cruiser cı olsam da gerek tasarım gerek elektrikli motorun akışı sesi güzel oturmuş.
 

Üst Alt